Dodaj do ulubionych

Windows XP a Kazaa....pomocy!

IP: *.idzik.pl 27.02.02, 20:46
Nie moge uruchomic pod Windows Xp ani Kazaa ani Direct Connect. Po
uruchomieniu Kazaa caly czas sie laczy ale nie nawiazuje polaczenia. W DC jest
sytuacja taka, ze wywala mnie z serwerow nie nawiazujac polaczenia. Co mam
zrobic by wrzucic Kazee? Pomocy!!!!!!!!!!!!!!

P.S. Audiogalaxy mi chodzi
Obserwuj wątek
    • Gość: X Re: Windows XP a Kazaa....pomocy! IP: *.chello.pl 28.02.02, 00:07
      Kazaa pod XP chodzi mi znacznie lepiej niz pod Me...
      moze "odfirewalluj" polaczenie z siecia?
      • Gość: Debescia Re: Windows XP a Kazaa....pomocy! IP: *.idzik.pl 28.02.02, 06:29
        Gość portalu: X napisał(a):

> Kazaa pod XP chodzi mi znacznie lepiej niz pod Me...
        > moze "odfirewalluj" polaczenie z siecia?

Dzieki za odpowiedz, ale to juz mam zrobione i ...........dalej nie chodzi
        Kazaa :(
        • Gość: the_Foe Re: Windows XP a Kazaa....pomocy! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 01:22
          Dziwne, u mnie smiga wszystko ok. Moze sciagnij najnowszy media desktop ze
          strony Kazaa
          • Gość: Debescia Re: Windows XP a Kazaa....pomocy! IP: *.idzik.pl 01.03.02, 17:07
            Gość portalu: the_Foe napisał(a):

> Dziwne, u mnie smiga wszystko ok. Moze sciagnij najnowszy media desktop ze
            > strony Kazaa

Tego juz tez probowalem i ......kicha!
            Czekam na nastepne propozycje

Dzieki za pomoc
            • Gość: TOYA Re: Windows XP a Kazaa....pomocy! IP: 192.168.6.* 01.03.02, 21:06
              Juz wielokrotnie pisałem że te wszystkie wynalazki należy wyrzucić z komputera ,
              ściągnąć AUDIOGALAXY i mieć wreszcie spokój ze ściąganiem plików Mp3.
              Nie ma lepszego programu od AG. Ściągnąłem za pomocą tego programu ponad 2,5
              tysiąca plików dźwiękowych i stwierdzam że chodzi to bez zarzutu i nijak się ma
              do kiepskiej konkurencji w postaci m.in. KAZAA i całej masy innych programików.
              Przepraszam ale nie próbuj udowadniać mi że jest inaczej, przetestowałem
              wielokroć wszystko co służy ściąganiu Mp3 i wiem co piszę. Pzdr.
              • Gość: Scan Re: Windows XP a Kazaa....pomocy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 21:42
                Wszystko prawda, co pisze przedmówca i odszczekuję moje pochwalne peany n/t
                Kazaa, których kilka nieopatrznie wypsnęło mi sie na tym F. Nie wierzyłem
                gębie, dopóki nie położyłem na zębie. Choć też zdarzają się wpadki w postaci
                urwanych kawałków. Można jednak je błyskawicznie wymienić. Przez tydzień
                używania mam ponad 1,8 GB muzyki z bitratą w większości 160 - 192, o czym można
                pomarzyć w Kazaa, nawet ją "poprawiając" na ten odczyt. Tylko AG.
                Pozdrawiam tych, którzy usilnie namawiali do AG.
              • Gość: Debescia Re: Windows XP a Kazaa....pomocy! IP: *.idzik.pl 02.03.02, 00:21
                Gość portalu: TOYA napisał(a):

> Juz wielokrotnie pisałem że te wszystkie wynalazki należy wyrzucić z komputera
                > ,
                > ściągnąć AUDIOGALAXY i mieć wreszcie spokój ze ściąganiem plików Mp3.
                > Nie ma lepszego programu od AG. Ściągnąłem za pomocą tego programu ponad 2,5
                > tysiąca plików dźwiękowych i stwierdzam że chodzi to bez zarzutu i nijak się ma
                >
                > do kiepskiej konkurencji w postaci m.in. KAZAA i całej masy innych programików.
                > Przepraszam ale nie próbuj udowadniać mi że jest inaczej, przetestowałem
                > wielokroć wszystko co służy ściąganiu Mp3 i wiem co piszę. Pzdr.

A co z *.avi i *.mpeg ? Najbardziej zalezy mi na filmach......muzy juz mam caly
                dysk, teraz czas na filmy!
    • Gość: Pooh Re: Windows XP a Kazaa....pomocy! IP: *.chello.pl 03.03.02, 14:55
      W DC laczysz sie jako active czy passive? Mi przy passive pod XP dziala OK.
      • Gość: Debescia Re: Windows XP a Kazaa....pomocy! IP: *.idzik.pl 03.03.02, 18:44
        Gość portalu: Pooh napisał(a):

> W DC laczysz sie jako active czy passive? Mi przy passive pod XP dziala OK.

I tak i tak sie laczylem.......i kicha!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka