Dodaj do ulubionych

Openoffice nie chce się otworzyć...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 09:32
Na początku zaznaczę, że jestem totalnym laikiem komputerowym... Jakiekolwiek instrukcje poproszę jak krowie na rowie i łopatologicznie... A prolem jak w tytule, openoffice się zubntował. Nic się nie otwiera - ani dokumenty pisane, ani tabelki. Komputer 'myśli' 5 sekund i dalej nic się nie dzieje... Jakieś propozycje - zależy mi bardzo, bo muszę dzisiaj popracować w tym programie. Mam nadzieję, że nie padł na dobre...
Obserwuj wątek
    • tiges_wiz Re: Openoffice nie chce się otworzyć... 10.09.11, 10:48
      wywal openoffice, bo ten projekt juz nie jest rozwijany.

Programiści ci teraz tworza pl.libreoffice.org/ Libre Office. Jest tu w sumie ciągle rozwijany i poprawiany OpenOffice.
      • wnukmarycha Re: Openoffice nie chce się otworzyć... 10.09.11, 14:52
        A co z Javą - trzeba mieć, czy tez nie? - instalator jest spory, większy niż ten w OO z Javą, a w materiałach informacyjnych nie ma na ten temat ani słowa.
        • Gość: 802.11n Re: Openoffice nie chce się otworzyć... IP: *.multimo.pl 10.09.11, 16:04
          Obejdzie się.
    • Gość: 802.11n Re: Openoffice nie chce się otworzyć... IP: *.multimo.pl 10.09.11, 12:25
      Ctrl + Shift + Esc. Przejdź na listę procesów i sprawdź, czy jest taki proces soffice.exe (chyba tak on się nazywa) może być ich kilka). Zamknij je i spróbuj uruchomić OO ponownie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka