Dodaj do ulubionych

odzyskiwanie z hd

02.01.12, 20:17
jak zaawansowanej firmy trzeba, zeby odzyskac dane z twardego? tylko raz skasowane.
zaraz ontraka? kwestia kasy.
Obserwuj wątek
    • Gość: aqq Re: odzyskiwanie z hd IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.12, 22:10
      to zależy ile po usunięciu dysk był uzywany
    • Gość: slawek_62 Re: odzyskiwanie z hd IP: *.klaudyny.waw.pl.174.23.193.in-addr.arpa 02.01.12, 22:14
      Co to znaczy skasowane? Format, usunięcie partycji pozostawia dane i wystarczy darmowe oprogramowanie do odzysku. Danych nadpisanych nie odzyska żadna firma.
      • serenita123 Re: odzyskiwanie z hd 02.01.12, 22:16
        nadpisane odzyska, odzyska
        kwestia kasy
        i to dużej ;)
        • Gość: slawek_62 Re: odzyskiwanie z hd IP: *.klaudyny.waw.pl.174.23.193.in-addr.arpa 02.01.12, 22:29
          Ojciec Rydzyk? Tak jak stocznie? Czy jakaś mniej znana a równie skuteczna, bardzo jestem ciekaw, która posiada takowe opcje w ofercie?.
      • Gość: car Re: odzyskiwanie z hd IP: *.play-internet.pl 04.01.12, 07:23
        ani 1 operacji nie wykonano po tylko delete files. taka jest hipoteza.
        mozesz podac link do tego softu?
        kompletnie nie mam branzowej wiedzy, ktore strony oferuja fair produkty, a ktore tylko zajebisty marketing, dizajn i robactwo.

DZIENKUJE Z GORY!! ,)
        • Gość: kiedys Re: odzyskiwanie z hd IP: *.toya.net.pl 04.01.12, 08:39
          klik
          Panda recovery
          • Gość: mysql Re: odzyskiwanie z hd IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.12, 10:06
            Jezeli to zwykłe kasowanie to nie zawracaj sobie glowy z firmami. Kazdy lub prawie kazdy z darmowych softów ci to wykona. Gorzej, jezeli ten dysk był później uzywany, pliki nadpisane to pliki stracone. I nie chodzi tu świadome o zapisywanie czegos na dysku. Dysk uzywany caly czas cos zapisuje w tle. Juz z 10 razy ten problemik przerabiałem.
            • Gość: c Re: odzyskiwanie z hd IP: *.play-internet.pl 04.01.12, 11:19
              em. dlatego napisalam, hipoteza, majac nadzieje, ze zaraz po ost. skas. byl wylaczony.

nie ma zadnej pewnosci, ze gratisowy soft odzyska wszystko co mozliwe, nawet przy najbarzdiej sprzyjajacych warunkach, prawda? i nie powie tez, sorry tam jest jeszcze tak z 500 plikow, ale ja ich nie dam rady.? ,))

czy w firmach tez maja taki dyskomfort? ,]
              bo zalez mi na kazdym, ktory mozna przywrocic.

btw, jak oceniacie firmy? macie jakas liste rankingowa?
              kiedys dzwonilam do Ontraka w innej sprawie, i jakos nie powalili mnie mozliwosciami.
              nawet panna powiedziala, ze maja szanse miedzy, rzedu jednosci i mniejsze, na odzysk tego co bylo nadpisane. nie rzucaja na kolana, co?
              • Gość: c Re: odzyskiwanie z hd IP: *.play-internet.pl 05.01.12, 16:37
                halo?
        • Gość: slawek_62 Re: odzyskiwanie z hd IP: *.klaudyny.waw.pl.174.23.193.in-addr.arpa 04.01.12, 10:24
          Prawy myszy(PM) na „KOSZ” > Otwórz – odszukaj skasowany plik (katalog) PM na nim > Przywróć
          Swoją drogą POMOC w windows umieszczono aby z niej korzystać.
          • Gość: c Re: odzyskiwanie z hd IP: *.play-internet.pl 04.01.12, 11:02
            trefnis z ciebie, uh .-D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka