caramel.ki 02.01.12, 20:17 jak zaawansowanej firmy trzeba, zeby odzyskac dane z twardego? tylko raz skasowane. zaraz ontraka? kwestia kasy. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: aqq Re: odzyskiwanie z hd IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.12, 22:10 to zależy ile po usunięciu dysk był uzywany Link Zgłoś
Gość: slawek_62 Re: odzyskiwanie z hd IP: *.klaudyny.waw.pl.174.23.193.in-addr.arpa 02.01.12, 22:14 Co to znaczy skasowane? Format, usunięcie partycji pozostawia dane i wystarczy darmowe oprogramowanie do odzysku. Danych nadpisanych nie odzyska żadna firma. Link Zgłoś
serenita123 Re: odzyskiwanie z hd 02.01.12, 22:16 nadpisane odzyska, odzyska kwestia kasy i to dużej ;) Link Zgłoś
Gość: slawek_62 Re: odzyskiwanie z hd IP: *.klaudyny.waw.pl.174.23.193.in-addr.arpa 02.01.12, 22:29 Ojciec Rydzyk? Tak jak stocznie? Czy jakaś mniej znana a równie skuteczna, bardzo jestem ciekaw, która posiada takowe opcje w ofercie?. Link Zgłoś
Gość: car Re: odzyskiwanie z hd IP: *.play-internet.pl 04.01.12, 07:23 ani 1 operacji nie wykonano po tylko delete files. taka jest hipoteza. mozesz podac link do tego softu? kompletnie nie mam branzowej wiedzy, ktore strony oferuja fair produkty, a ktore tylko zajebisty marketing, dizajn i robactwo. DZIENKUJE Z GORY!! ,) Link Zgłoś
Gość: mysql Re: odzyskiwanie z hd IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.12, 10:06 Jezeli to zwykłe kasowanie to nie zawracaj sobie glowy z firmami. Kazdy lub prawie kazdy z darmowych softów ci to wykona. Gorzej, jezeli ten dysk był później uzywany, pliki nadpisane to pliki stracone. I nie chodzi tu świadome o zapisywanie czegos na dysku. Dysk uzywany caly czas cos zapisuje w tle. Juz z 10 razy ten problemik przerabiałem. Link Zgłoś
Gość: c Re: odzyskiwanie z hd IP: *.play-internet.pl 04.01.12, 11:19 em. dlatego napisalam, hipoteza, majac nadzieje, ze zaraz po ost. skas. byl wylaczony. nie ma zadnej pewnosci, ze gratisowy soft odzyska wszystko co mozliwe, nawet przy najbarzdiej sprzyjajacych warunkach, prawda? i nie powie tez, sorry tam jest jeszcze tak z 500 plikow, ale ja ich nie dam rady.? ,)) czy w firmach tez maja taki dyskomfort? ,] bo zalez mi na kazdym, ktory mozna przywrocic. btw, jak oceniacie firmy? macie jakas liste rankingowa? kiedys dzwonilam do Ontraka w innej sprawie, i jakos nie powalili mnie mozliwosciami. nawet panna powiedziala, ze maja szanse miedzy, rzedu jednosci i mniejsze, na odzysk tego co bylo nadpisane. nie rzucaja na kolana, co? Link Zgłoś
Gość: slawek_62 Re: odzyskiwanie z hd IP: *.klaudyny.waw.pl.174.23.193.in-addr.arpa 04.01.12, 10:24 Prawy myszy(PM) na „KOSZ” > Otwórz – odszukaj skasowany plik (katalog) PM na nim > Przywróć Swoją drogą POMOC w windows umieszczono aby z niej korzystać. Link Zgłoś
Gość: c Re: odzyskiwanie z hd IP: *.play-internet.pl 04.01.12, 11:02 trefnis z ciebie, uh .-D Link Zgłoś