Gość: kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 09:31 hey, znacie jakies programy do robienia albumow w html?? program musi miec opcje: zmiany rozmiarow zdjec (powiekszonych i miniaturek) opcje zmiany tła itp. prosze o pomoc :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kamil Re: Programy do albnumów html.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 15:05 no kto zna?? Link Zgłoś
Gość: fan myie2.com Albumy w html i JavaScript IP: 83.168.96.* 20.06.04, 15:15 Ja znam, ale jakie to ma znaczenie. Myślisz że ot tak, można tutaj to podać jako jakąś prostą formułkę. Zresztą nie tylko ja, pewno wielu innych też zna. Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Albumy w html i JavaScript IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 15:56 chodzilo mi o podanie programow w ktorych mozna to zrobic, prosze o pomoc Link Zgłoś
Gość: trewq Re: Programy do albnumów html.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 19:35 Flash Album Creator 1.52 Link Zgłoś
Gość: vitt Re: Programy do albnumów html.. IP: *.intertel.net.pl 21.06.04, 13:00 Jesli chcesz zrobić sobie wygodnie ładną galerię foto w internecie to bardzo dobry i prosty jest: Jalbum! Wpisz w wyszukiwarce Jalbum i znajdziesz odpowiednia stronę z bezpłatnym programem. Robi on też galerie foto na CD...ale nie próbowałem tego jeszcze. Powodzenia! Link Zgłoś
Gość: fan myie2.com Re: Programy do albnumów html.. IP: 83.168.96.* 21.06.04, 13:46 Gość portalu: vitt napisał(a): > Robi on też galerie foto na CD...ale nie próbowałem tego jeszcze. Nie wiem czy zrozumiałeś, jemu chodzi nie o CD tylko w html-u (pewno do umieszczenia na jakimś serwerze). Mozna to robić na dwa sposoby: - którymś z edytorów - albo z gwinta (w notatniku - ja używam Crimson Editor - ma numerację wierszy) Link Zgłoś
if_ona Re: Programy do albnumów html.. 21.06.04, 16:05 download.chip.pl/index/download_index_1287.html Link Zgłoś