czarna33 23.07.04, 16:19 gdzie nie zadzwonie,albo sms to w odpowiedzi słyszę bełkolenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ni.tka Re: Pijaki jedne 23.07.04, 17:08 Odczep sie :P Mowilas ze na urlopie mozna :) Tatus wrocil, wstalam, dobry czlowiek z tatusia bo poszedl z psem :) Ja nie dalam rady :) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Pijaki jedne 24.07.04, 14:33 czarna33 napisała: > gdzie nie zadzwonie,albo sms to w odpowiedzi słyszę bełkolenie. Mosze mosz narombanee swoiii uszi, co???! :o Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Pijaki jedne 24.07.04, 23:42 Ech...pobełkotałabym.....zwłaszcza w sobote wieczorem.... Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Pijaki jedne 25.07.04, 00:19 oj oj oj no tak dzień za hip dniem hip mija pozdrooofka hip czarna wszak masz urlop to hip możesz hip tez dołączyć Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Pijaki jedne 25.07.04, 10:55 Słuchaj Czarna Słodka Ty, a czy Ty przypadkiem nie spuściłaś telefonu do kibelka po pijaku? Tam też może z głębin nieco bełkotać... :-p Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Pijaki jedne 25.07.04, 11:22 O co jak o co ale o telefon to ja dbam:) Lezy tu obok cały i zdrowy. Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Pijaki jedne 29.07.04, 17:29 zamierzam dziś rozpocząć małą rozgrzewkę w kierunku pełni szczęścia sierpniowegooooo Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Pijaki jedne 30.07.04, 11:39 Już chyba wydedukowałem wszystko, Czarna. Ten przeraźliwy bełkot. Ten bełkot to... To nasza popieprzona rzeczywistość bełkoce, niestety. Coraz bardziej jest niezrozumiała i popierd***na. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Pijaki jedne 03.08.04, 23:34 A propos sierpniowych pijaków... Jak sądzicie, czy efekt alkoholowego jojo w dniu kolejnym może być następstwem wypicia brandy czy rumu, czy obu flaszek (oczywiście, zwykła wódka też była, ale to się chyba nie liczy, co?)? Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Pijaki jedne 06.08.04, 09:22 To wcale nie wina, piwa, wódki. To jedynie efekt jej za słabych szkieł. Za słabych, bo może oprawki mają za małe? A może... to w mnie tkwi cała przyczyna? :-p Może jej palce były zbyt drżące ze wzruszenia na mój widok ;-) , o podnieceniu, ze skromności nie wspomnę, że... zablokowała sobie komórkę? Nie sądziłem, że Ukochana może być aż tak uzależniona... Ale Kocham Ją jeszcze bardziej z jej słabostkami. Bo któż ich nie ma? Komórka na szczęście już odetkana, grunt to mieć faceta w zasięgu... Jest radość, uśmiech i szczęśliwość codzienna. Cieszę jej radością... bardzo lubię ten czarny uśmiech... Uwielbiam!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Pijaki jedne 06.08.04, 09:59 Komórka odetkana..pan z Warsiawki uderzył mi na odsiecz:)Głowa mnie boli delikutaśnie ale po kąpaniu jakoś mniej.I na to wszystko muszę jeszcze do pracy iść i robić dobre wrażenie.A wieczorem mam grilla..może by tak kiełbaskę popijać herbatką??Eee tam..:P Odpowiedz Link Zgłoś