jola.iza1 30.07.13, 22:07 Jak sie pozbyć dziadostwa pod nazwą Bing ? Wnuczęta były, weJszły, i mam :( Pomożesz ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
wariant_b Re: Alternatywny, plizz 30.07.13, 22:48 Jeśli pod hasłem "Bing" występuje u Ciebie wyszukiwarka Microsoftu - to wyrzuicić z listy dostawców wyszukiwania i domyśnie ustawić Google. Jak - zależy od przegladarki. Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Alternatywny, plizz 31.07.13, 21:17 A Pana ktoś pytał? Ja tu uprawiam prywatę, a Pan mi się wcina, i to niekoniecznie z dobrą radą . Up/ss/ał, zatem będę miła, plizz, to takie cuś jak bezz :) Link Zgłoś
des4 Re: Alternatywny, plizz 01.08.13, 08:18 wciąż nie wiem co oznacza to słowo, to jakaś grypsera? Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Alternatywny, plizz 31.07.13, 21:13 Eetam, żeby to było takie proste. Używam głównie google, co se usunę w ustawieniach tego binga, to mam przez chwilę, a potem wraca to cudo. Link Zgłoś
Gość: aqq Re: Alternatywny, plizz IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.13, 11:40 ale w jakiej przeglądarce to się dzieje? proszę podać: Internet Explorer? Mozilla FireFox? Google Chrome? Link Zgłoś
wariant_b Re: Alternatywny, plizz 01.08.13, 20:46 Nie złapałem jak dotąd czegoś takiego, podobnie jak żaden z moich znajomych. Ale widziałem już gdzieś propozycję zainstalowania "bing toolbara", więc może to to. Musi to być jakaś fałszywka, bo MS nie przyznaje się do takich "dodatków" do przeglądarek firm trzecich, więc trudno dociec, co to g... robi naprawdę. Jeśli możesz podlinkować ekran z tym "bingiem" w chrome będę wdzięczny. Nie zawadzi również log z OTL - czyli procedura jak przy zawirusowaniu kompa. Do przejrzenia i wyczyszczenia: dodaj/usuń programy, wtyczki do wszystkich przeglądarek, strony startowe i strony nowych zakładek, wyszukiwarki + przegląd rejestru i plików. Ściągnij i zainstaluj sobie TeamVieweraQS i daj cynk, to spróbuję zajrzeć w Twój komputer. Link Zgłoś
asfo Re: Alternatywny, plizz 01.08.13, 13:09 Zgaduję, że zainstalował ci się jakiś cudowny dodatek do przeglądarki nachalnie wciskający Ci usługi związane z bingiem. Sprawdź może aby w panelu sterowania to miejsce, gdzie się dodaje i usuwa programy. A nóż da się po prostu odinstalować. Link Zgłoś
Gość: Dragnar Re: Alternatywny, plizz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.13, 15:30 Jeżeli zainstalował Ci się jakiś syf, możesz go wyłączyć według tego poradnika. Co prawda dotyczy czegoś innego, ale zasada działania jest taka sama. Link Zgłoś
Gość: aqq nie ma sensu pomagać komuś, kto... IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.13, 09:04 nie ma sensu pomagać komuś, kto nie chce współpracować! my się tu wysilamy, bo "babcia" (ta od wnucząt) ma problem a "babcia" nas zlewa nie udzielając podstawowych informacji! nawet tych, o które konkretnie prosimy więc trza to olać! szkoda wysiłku wiek, brak rozgarnięcia itp.itd. nie grają roli - jak ktoś nie chce bezpłatnej pomocy, to niech płaci w serwisie! Link Zgłoś