Dodaj do ulubionych

warto zajrzec:

11.08.04, 15:17

na forum o moderacji:

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=654

a w szczegolnosci do watkow:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=14812304
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=14821038
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=14827548
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=14832919
Obserwuj wątek
    • eressea Re: warto zajrzec: 11.08.04, 15:31
      Drogi prawdziwy.tebe,
      z łaski swojej popatrz na nagłówek tego forum. To jest forum _Komputery_ .
      Podobne wątki zakładaj sobie do woli na FoF i FoM.

Warto się czasami zastanowić czy jest się wystarczająco dojrzałym by pisać na
      publicznym forum.

Rozumiem, ze czujesz się rozgoryczony, gdyz ta sprawa dotknęła Cię osobiście.
      Mam nadzieję, że postarasz się prowadzić dyskusje bez obraźliwych epitetów.
      • prawdziwy.tebe boisz sie czegos? prawdy? opinii? 11.08.04, 15:45
        eressea napisała:

> Drogi prawdziwy.tebe,
        > z łaski swojej popatrz na nagłówek tego forum. To jest forum _Komputery_ .
        > Podobne wątki zakładaj sobie do woli na FoF i FoM.

to jest jeden ********** watek, ktory DOTYCZY w 100% forum komputery. nie
        kazdy, kobieto, wie, ze forum o moderacji w ogole istnieje, wiec sie ode mnie
        odstosunkuj.

> Warto się czasami zastanowić czy jest się wystarczająco dojrzałym by pisać na
        > publicznym forum.

wlasnie, zastanawialas sie? szary sie zastanawial? bo ja tylko podalem link do
        dyskusji o waszych dzialaniach toczacej sie na forum do tego przeznaczonym. nie
        komentowalem, nie spamowalem, tylko dalem ********** link.

> Rozumiem, ze czujesz się rozgoryczony, gdyz ta sprawa dotknęła Cię osobiście.
        > Mam nadzieję, że postarasz się prowadzić dyskusje bez obraźliwych epitetów.

ja tylko nazywam niektorych tak, jak sobie na to zasluzyli. zreszta nazwanie
        twojego giermka oslem, to dla niego komplement.
        • Gość: jose_g Re: boisz sie czegos? prawdy? opinii? IP: 136.167.54.* 11.08.04, 15:58
          jesli obrazasz ludzi na publicznym forum to mozesz sie chyba spodziewac
          usuniecia takich watkow, prawda? jak chcesz sie wyzyc to sobie zaloz prywatny
          blog i tam wypisuj przeklenstwa pod ardesem gray'a i innych.

to jest forum publiczne, pewne normy tu obowiazuja i rozmawiamy tu o komputerach
          a nie o d... maryni

a ze gray musi czasem wrzucic na luz to inna sprawa
          • prawdziwy.tebe Re: boisz sie czegos? prawdy? opinii? 11.08.04, 16:05
            Gość portalu: jose_g napisał(a):

> jesli obrazasz ludzi na publicznym forum to mozesz sie chyba spodziewac
            > usuniecia takich watkow, prawda?

mnie mozna obrazac, a ja nie moge napisac nawet "osle"?

> jak chcesz sie wyzyc to sobie zaloz prywatny
            > blog i tam wypisuj przeklenstwa pod ardesem gray'a i innych.

ja mysle, ze jesli ktos tu sie wyzywa, to szary. dostal nozyce i szaleje.

> to jest forum publiczne, pewne normy tu obowiazuja i rozmawiamy tu o
            > komputerach

czasem mozemy tez chyba i o moderatorach tego forum, nie sadzisz?
        • eressea Re: boisz sie czegos? prawdy? opinii? 11.08.04, 16:02
          Z Toba nie da się dyskutować. Osobiste urazy są jeszcze bardzo świeże, co?
          Bo Tobie tylko o to chodzi. My jesteśmy be bo krytykujemy windows, ty jesteś
          cacy - mimo, że uciekasz się do obraźliwych wyrażeń.

> to jest jeden ********** watek, ktory DOTYCZY w 100% forum komputery. nie
          > kazdy, kobieto, wie, ze forum o moderacji w ogole istnieje, wiec sie ode mnie
          > odstosunkuj.

Wątek ten nie dotyczny komputerów, dotyczy moderacji tego forum. Link do FoM
          znajduje się na stronie głównej forum. A Ty przyszedłeś tutaj by się awanturować.

• prawdziwy.tebe Re: boisz sie czegos? prawdy? opinii? 11.08.04, 16:20
            eressea napisała:

> Z Toba nie da się dyskutować.

nie bardzo rozumiem, tzn wg ciebie nie podaje argumentow?

> Osobiste urazy są jeszcze bardzo świeże, co?

o osobiste urazy to pytaj swojego giermka.

> Bo Tobie tylko o to chodzi. My jesteśmy be bo krytykujemy windows, ty jesteś
            > cacy - mimo, że uciekasz się do obraźliwych wyrażeń.

mowimy teraz o napedzie cd a nie windowsie. wybacz, ale jak ktos rznie glupa,
            to rznie i koniec i nazwanie jego oslem, to naprawde minimalny wymiar kary.

> Wątek ten nie dotyczny komputerów, dotyczy moderacji tego forum. Link do FoM
            > znajduje się na stronie głównej forum. A Ty przyszedłeś tutaj by się
            > awanturować.

nie przyszedlem sie awanturowac, ten watek to przekierowanie na inne forum na
            ktorym odbywa sie dyskusja o dzialaniach moderatowow z tego forum. link BEZ
            komentarza.
            • prawdziwy.tebe Re: boisz sie czegos? prawdy? opinii? 12.08.04, 07:47
              prawdziwy.tebe napisał:

> eressea napisała:
              >
              > > Z Toba nie da się dyskutować.
              >
              > nie bardzo rozumiem, tzn wg ciebie nie podaje argumentow?

ja czekam na odpowiedz, to powazne oskarzenie, wiec z laski swojej je
              uzasadnij.
              • eressea Re: boisz sie czegos? prawdy? opinii? 12.08.04, 13:46
                prawdziwy.tebe napisał:

> ja czekam na odpowiedz, to powazne oskarzenie, wiec z laski swojej je
                > uzasadnij.

Nie było żadnego oskarzenia; tylko proste, krótkie stwierdzenie.

Twoje argumenty i wycieczki osobiste powodują, ze nie widze sensu w prowadzeniu
                z Toba dyskusji.
    • Gość: e.111 NIE WARTO ZAGLADAC.../NT IP: *.uke.uni-hamburg.de 11.08.04, 17:23
      • yes2ktos Do e.111 i eressea 11.08.04, 17:47
        e.111 bądz tak uprzejmy i nie krzycz (nadużywasz dużych liter)
        eresseo zwracaj uwagę na netykiete.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka