Gość: Mario IP: 217.17.41.* 28.03.02, 13:22 Możecie mi powiedzieć jak znaleźć adres IP? i czy da się określić gdzie sie ktoś znajduje rozmawiając z nim przez Gadu-Gadu? Oczywiście jeżeli nie chce tego powiedzieć:)). Pozdrawiam. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Krisu Re: JAK ZNALEŹĆ ADRES IP??????? IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.04.02, 15:27 Ciekawe pytanie. Też chętnie bym się coś o tym dowiedział:-) Pozdrawiam Link Zgłoś
stratoos Re: JAK ZNALEŹĆ ADRES IP??????? 01.04.02, 15:41 > Ciekawe pytanie. Też chętnie bym się coś o tym dowiedział:-) > Pozdrawiam Jesli do gg uzywasz np. EKG (linuxowy klient gg), to przy liscie kontaktow wyswietlany jest automatycznie numer IP. Jesli ktos jest za firewall'em adres jest automatycznie ukryty. Jak jest z windowsowym gg niestety nie wiem, pzdr, stratoos Link Zgłoś
Gość: iwona Re: JAK ZNALEŹĆ ADRES IP??????? IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.04.02, 15:46 www.gadu-crack.prv.pl/ Link Zgłoś
Gość: Mario A co z mailami????????? IP: 217.17.41.* 02.04.02, 14:54 A jeżeli chce się dowiedzieć o IP na podstawie maila, to jak mogę to zrobić?? Czy ktoś zna odpowiedź na to wydowałoby się trudne pytanie?? Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: kilian Re: A co z mailami????????? IP: *.pp.rzeszow.pl 03.04.02, 19:35 zaznaczyć maila w Outloku klikając RAZ (bez otwierania), kliknąć prawym prz. myszy, dać Właściwości, potem Szczegóły i Źródło Wiadomości. To działa pod warunkiem, że ktoś "nadaje" za pom. pr. pocztowego, a nie ze strony www. Link Zgłoś
stratoos Re: A co z mailami????????? 04.04.02, 11:30 > zaznaczyć maila w Outloku klikając RAZ (bez otwierania), kliknąć prawym prz. > myszy, dać Właściwości, potem Szczegóły i Źródło Wiadomości. To działa pod > warunkiem, że ktoś "nadaje" za pom. pr. pocztowego, a nie ze strony www. Dodam jeszcze, ze IP przydzielane dynamicznie w dial-up'ie niewiele nam powie. wtedy raczej mozemy sie dowiedziec, ze ktos korzysta np. z tpsa i w jakim miescie. pzdr, stratoos Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: A co z mailami????????? IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 18:31 A jak się można dowiedzić więcej? Link Zgłoś
stratoos Re: A co z mailami????????? 07.04.02, 18:46 > A jak się można dowiedzić więcej? co np ? Link Zgłoś