jola.iza1 13.05.14, 00:53 Jak zrobić w komputerze animację z lilaka, ha? encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ8FQrJEcPRtol88YLGUzfqVOYfRvMrPlyYa9UKoqWdvlR2Gnzx Link Zgłoś Obserwuj wątek
tiges_wiz Re: Bez 13.05.14, 00:58 narysować poszczególne klatki lub zrobić obiekt 3D i go zanimować lub zamienić na wektory i napisać program, który będzie zmieniał położenie ich w czasie rzeczywistym Wybór należy do ciebie. Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Bez 13.05.14, 02:24 No toŚ mi napisał :( A jak się to rysuje? te klatki, te wektory? trzyD? A nie mógłybŚ, tak zwyczajnie ? Są jakieś programy, fora gdzie mogłabym uzyskać odpowiedź? Ale ślicznie dziękuję,pomożesz, proszę. A może tak : Alternatywny bez /lilak/, ha ? Link Zgłoś
Gość: aqq Re: Bez IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.14, 07:13 spod linka wyskakuje mi gałązka bzu (bezy, bezy, bezy, BEZ :)) nie wiem, co chcesz animować... ale jeśli to obiekt realny, to można np. zrobić serię zdjęć poklatkowych, tj. serię kilku-kilkunastu-kilkudziesiećiu zdjęć z tego samego położenia aparatu w krótkim odstępie czasu - max co kilka sekund, a później zrobić z nich 1 plik typu animowany GIF w gOOglach znajdziesz bezpłatne "gif generator" lub "gif maker" Link Zgłoś