Gość: jedrek11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 11:08 Czy da się podłączyć telewizor do komputera żeby robił za monitor. Co jest do tego potrzebne? Link Zgłoś Obserwuj wątek
m.gregor Re: Telewizor monitorem? 06.09.04, 11:13 Tak musisz miec karte graficzna z wyjsciem TV. Ale nie polecam takiego rozwiazania z powodu niskiej rozdzielczosci kineskopu w telewizorze. Link Zgłoś
peter2715626 Re: Telewizor monitorem? 06.09.04, 23:54 Wyjscie TV out nie jest konieczne. Mam konverter VGA/S-video i VGA splitter, wiec moge ogladac obraz zarowno na monitorze jak i na telewizorze. Filmy lepiej sie oglada na duzym telewizorze. Link Zgłoś
m.gregor Re: Telewizor monitorem? 07.09.04, 10:40 Oczywiscie tak tez mozna tylko wiaze sie to z dodatkowymi kosztami. A ze filmy lepiej ogladac na duzym ekranie to wiadomo. Ale jemu nie chodzilo o ogladanie filmow tylko o prace telewizora jako monitora. A to co innego. Popracuj sobie tak troche w wordzie czy nawet poprzegladaj sobie strony to zobaczysz jak Cie oczy beda bolaly... Link Zgłoś
szpiczak Re: Telewizor monitorem? 07.09.04, 10:55 ja mam tak podlaczone i bardzo dobrze sie filmy oglada. Link Zgłoś