Gość: wlascicielka zloma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 22:46 Bateria mi nie laduje. Ceny nowych sa.. hmm. Chyba lepiej sprobowac najpierw naprawic. Wiecie gdzie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: skąd wiesz, że Re: Naprawa baterii do notebooka IP: *.aster.pl 23.09.04, 23:04 to bateria, a nie układ ładowania czy coś innego poszukaj regenerowanie akumulatorów, ale chyba to i tak dużo nie pomoże Link Zgłoś
Gość: galilleo Re: Naprawa baterii do notebooka IP: *.west.biz.rr.com 23.09.04, 23:08 wlascicielka zloma napisał(a): > Bateria mi nie laduje. Ceny nowych sa.. hmm. > Chyba lepiej sprobowac najpierw naprawic. > Wiecie gdzie? To sie nie oplaca! musisz wymienic wszystkie akumulatory na nowe albo SONY albo SANYO. Obudowa baterii i ukladow jest zgrzewana ultrasonicznie, i przy jej otwieraniu zostanie uszkodzona. Link Zgłoś
m.gregor Re: Naprawa baterii do notebooka 23.09.04, 23:28 Jesli jestes z Wawy to polecam (z praktyki) firme www.wamtechnik.com.pl . W tej chwili regeneruja juz wszystkie typu akumulatorow. Jesli jestes spoza Wawy to i tak zadzwon do nich. Chyba maja tez oddzialy w innych miastach albo moga cos polecic. Z tego co wiem to chyba mozna im tez wyslac kurierem akumulator. Link Zgłoś
Gość: wlascicielka zloma Re: Naprawa baterii do notebooka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 23:44 pisalam do nich, ale mnie olali. A ile to moze kosztowac? Link Zgłoś
m.gregor Re: Naprawa baterii do notebooka 23.09.04, 23:52 To nie pisz tylko zadzwon :-) A ile moze kosztowac? To zalezy od tego jaka to bateria i jakie sa w niej moduly. Cene to tylko oni moga podac. Ale wydaje mi sie ze cena nie powinna przekroczyc 30% nowej. Link Zgłoś
Gość: wlascicielka zloma Re: nie rozumiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 00:44 alfa, nie omega:P takie zycie; jak chcesz moge Ci go sprzedac Link Zgłoś
alfalfa Re: nie, dzięki 24.09.04, 00:56 Mnie nie stać więc nie kupuję. Proste myślenie. Chciałaś to masz. Kilka notków przerobiłem i wiem, że to dla tych którzy mogą wymieniać maszynę i dopłacać co pół roku. Lepiej go sprzedaj ale ja Ci nie pomogę;) Link Zgłoś
Gość: maciejka104 Re: Naprawa baterii do notebooka IP: *.tnt.com 24.09.04, 09:56 Nie polecam regenerowania (i tym podobne) - sam przez to przeszedlem i nie warto. U autoruzowanego sprzedawcy pieronsko drogie ale.... od czego jest ebay? Sam znalazlem tam nowke za 20 USD. Na polskim allegro jeszcze malo tego ale an ebay-u cala masa. Link Zgłoś
Gość: wlascicielka zloma Re: Naprawa baterii do notebooka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 14:16 wlasnie, na allegro ciezko znalezc, na ebay z kolei nie kazdy chce przesylac do europy, no i ciekawe czy by mi sie to oplacalo. Dziekuje za rade Link Zgłoś