Dodaj do ulubionych

Norton GoBack4! - tragedia

IP: *.zywiec.plusnet.pl 27.09.04, 08:40
zainstalowałem, pobył sobie w systemie 2 dni, przez cały czas mieszał dyskiem
i indeksował pliki, po włączeniu opcji auto-restore (po restarcie przywraca
pierwotną konfig i pliki) komputer włączał się prawie 2 godziny: wtedy
powiedziałem sobie "That is it!" i postanowiłem pozbyć się go, lecz
deinstalacja ku mojemu zdziwieniu też trwała ok. 1,5 h. Sam nie wiem co o tym
sądzić.
Obserwuj wątek
    • Gość: k2nr Re: Norton GoBack4! - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 08:44
      Takie to oto przygody czekaja nas po instalacji programów z pakietu Norton
      System Works. Opisywana przez Ciebei sytuacja jest jak najbardziej prawidłowa
      dla tego programu.
      • maciejpoczta Re: Norton GoBack4! - tragedia 27.09.04, 09:26
        Gość portalu: k2nr napisał(a):

> Takie to oto przygody czekaja nas po instalacji programów z pakietu Norton
        > System Works. Opisywana przez Ciebei sytuacja jest jak najbardziej prawidłowa
        > dla tego programu.

Jakieś konkrety, czy tylko zwierzenia malkontenta niepotrafiącego poradzić sobie
        z obsługą programu?

Taka sytuacja wcale nie jest normalna, lecz na podstawie opisu problemu trudno
        wyrokować o przyczynie. To nie musi być wina samego programu i sądząc z objawów
        prawdopodobnie nie jest.
    • Gość: oressea Re: Norton GoBack4! - tragedia IP: *.zywiec.plusnet.pl 27.09.04, 09:32
      program działa chyba prawidłowo, nie ma żadnych nieprawidłowości, tyle że to
      jak działa mi zupełnie nie odpowiada; chcę dodać, że wszystkie inne pakiety
      NSW2005 oraz NIS2005 (kupiłem kilka dni) temu są bardzo dobre i jestem z nich
      baaardzo zadowolony, ale ten GoBack4 to niewypał.
      • Gość: Cornolio Tyle już o tym napisano a wy ciągle swoje IP: *.ch.pwr.wroc.pl 27.09.04, 10:29
        Nie będzie ci działać GB z SP2. Cała reszta Symanteca (NSW, NIS) działa
        płynnie. Hejas.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka