Gość: assan IP: *.icpnet.pl 13.11.04, 10:46 Witam. Przy uruchamianiu mojego XP pojawia się okienko z nazwa uzytkownika i miejscem na haslo - trzeba kliknac ok zeby system sie uruchomil. czy da sie to wylaczyc? dzieki i pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
maciejpoczta Re: Okienko logowania w XP 13.11.04, 10:49 Panel sterowania/Konta użytkowników/Zmień sposób logowania. Tam ustaw "Użyj ekranu powitalnego. Ale klikać trzeba będzie zawsze, jeżeli w Twoim systemie jest więcej niż jedno konto. Link Zgłoś
userid Re: Okienko logowania w XP 13.11.04, 10:52 jak nie zahasłowane to nie trzeba klikac Link Zgłoś
maciejpoczta Re: Okienko logowania w XP 13.11.04, 11:06 Nie trzeba gdy jest kilku użytkowników? Jak w takim razie wybierzesz jako kto chcesz się zalogować? Pomijam ustawienie automatycznego logowania okreslonego użytkownika. Link Zgłoś
Gość: assan Re: Okienko logowania w XP IP: *.icpnet.pl 13.11.04, 11:13 Jest tylko jeden uzytkownik(administrator) - konto 'goscia' jest wylaczone PS. Gdy chcę zmienic sposob logowania pojawia sie komunikat: "Usługa klienta dla systemu Netware wyłączyła ekran powitania . Aby przywrócić (...) odinstaluj usluge klienta dla systemu Neyware" Czy da się może zrobić tak , aby mnie automatycznie logowal bez pytania się o nazwe uzytkownika? Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Okienko logowania w XP IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.11.04, 14:21 Start -> Uruchom: control userpasswords2 Link Zgłoś