Gość: Mariusz IP: *.elpos.net / 217.153.182.* 29.11.04, 11:56 za chwile chce pierwszy raz zriobic format c. W zwiazku z tym mam pytanie jakie sterowniki beda mi potrzebne? Link Zgłoś Obserwuj wątek
eressea Re: Pierwszy format 29.11.04, 12:13 Gość portalu: Mariusz napisał(a): > za chwile chce pierwszy raz zriobic format c. W zwiazku z tym mam pytanie > jakie sterowniki beda mi potrzebne? Najprawdopodobniej te które masz na płytkach dołaczonych do komputera (np. do karty graficznej, karty dzwiękowej, drukarki itp. itd.) Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Pierwszy format IP: *.elpos.net / 217.153.182.* 29.11.04, 13:45 :) problem polega na tym ze nie mam płytek. Link Zgłoś
Gość: linux-bobas Re: Pierwszy format IP: *.crowley.pl 29.11.04, 14:05 to może zanim sformatujesz dysk to przejrzyj strony producentów Twojego sprzętu- płyty głównej przede wszystkim i karty graficznej,jakichs wymyslniejszych dodatków(monitor ze spacjelnymi gadżetami,jakaś niestandardowa nagrywarka czy FDD)-zwykle w systemie są już podstawowe sterowniki do drobnego sprzętu a do płyty i karty zapisz sobie ściągnięte z netu sterowniki na dyskietce lub CD,do drukarki można sciągnąc później(monitor i płyta główna musi przecież "chodzić po ponownym uruchomieniu "nowego" systemu) Link Zgłoś