21.01.05, 18:43
Hi !
Czy ktoś z szanownych forumowiczów jest posiadaczem ww usługi ?
Mam kablówkę,UPC,z Wrocławia,ale u nas jeszcze nie ma i nie wiem kiedy będą
świadczyć swą tu usługę.
Chciałbym wiedzieć jak to funkcjonuje,etc., w promocji mają niezły transfer o
niecałe 20 zł więcej od tepsy...
WIęcej można znaleźc na Tejstronie.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • pyot Re: Chello... 21.01.05, 18:46
      Sorki :)
      Tu
      :)
    • Gość: vikka Re: Chello... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 19:31
      na forum kobieta jest taki pan o nicku aa,który ma chello:)
      • Gość: t Re: Chello... IP: *.crowley.pl 21.01.05, 20:18
        69 zł pod warunkiem, że weźmiesz z pakietem telewizyjnym, co razem da niewiele
        ponad 100zł. Limit ściągania danych do 15 GB na miesiąc.
        • pyot Re: Chello... 21.01.05, 22:03
          Hi !
          Na forum kobieta jest mężczyzna który ma chello...,hn,pzsjonujące ale nie będę
          go teraz szukać :)
          Wiem o pakiecie,mam zreszta kablówkę,nie wiem natomiast jak to "chodzi w praniu"...
          Dzieki.
          • bwv1004 Re: Chello... 21.01.05, 22:17
            Mam chello w wersji 179pln z TV, w Warszawie. Limit bodajże 25GB. Transfer
            1.5Mbps/256kbps w teorii, na numionie MaxSpeed wychodzi zwykle minimalnie
            mniej, np 1.36/240. Na numionie YourSpeed (serwery w PL) wychodzi praktycznie
            zawsze ponad 300 kbps, teraz puściłem i pokazał 461 kbps. Przerwy w dostępie są
            tak rzadko, że nie pamiętam kiedy była poprzednia. W razie problemów helpdesk
            rozumie co się do nich mówi i jest pomocny. Trzeba tylko przejść przez pierwszą
            linię, która udziela tylko bardzo prostych porad telewizyjno internetowych.
            Ogólnie jestem bardzo zadowolony, zwróć uwagę tylko uwagę na zakaz podziału
            łącza (chyba że za większą kasę) i zakaz stawiania serwerów. Port 80 jest nawet
            zablokowany dla ruchu przychodzącego spoza chello. Przynajmniej tak mi kiedyś
            wyszło jak próbowałem.
            • Gość: t Re: Chello... IP: *.crowley.pl 21.01.05, 23:11
              średnia prędkość w okolcach 450 kbps z postawieniem serwera ( w maju)nie było
              problemu.
          • Gość: vikka Re: Chello... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 14:34
            właśnie po to miałeś go zaczepić:)
            • Gość: pyot Re: Chello... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 15:12
              A p2p ?
              • Gość: t Re: Chello... IP: *.crowley.pl 22.01.05, 17:23
                działa
                • Gość: pyot Re: Chello... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 17:39
                  • Gość: pyot Re: Chello... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 17:39

:)
          • Gość: Maja Re: Chello... IP: *.chello.pl 22.01.05, 19:19
            U mnie działa w porządku. Jakiś czas temu mieli często przerwy, ale w tej chwili
            jest OK.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka