Dodaj do ulubionych

NERO Problem HELP!!! Nie widzi nagrywarki

IP: *.gwardii.osi.pl 26.01.05, 21:59
mam nową nagrywarke Nero jest zainstalowane ale ono jej nie widzi tzn. mozna
robic jedynie Zapis na dysk nie da sie na CD a tam gdzie jest Wybor
nagrywarki pokazuje tylko ta Virtualna do zapisow na dysk a mojej nie czy
ktos wie co z tym zrobic???
Obserwuj wątek
    • m.gregor Re: NERO Problem HELP!!! Nie widzi nagrywarki 26.01.05, 22:02
      A czy przypadkiem program nie byl dolaczany do innej nagrywarki niz ta ktorej
      uzywasz?
      • Gość: goa Re: NERO Problem HELP!!! Nie widzi nagrywarki IP: *.gwardii.osi.pl 26.01.05, 22:14
        ano był racja to Nero 5 z mojej starej nagrywarki LG a ta now ato Liteon i mam
        do niej plytke z Nero express ale myslalam ze moze ta 5 pojdzie bo to juz znam
        a przy instalacj nero expres wyswietla sie ze jak juz to zainstaluje to nie
        moge wrocic do poprzedniej wersji
        • Gość: niktabc@vp.pl Re: NERO Problem HELP!!! Nie widzi nagrywarki IP: *.toya.net.pl 26.01.05, 22:17
          Nero 5 nie obłsuguje nowych liteonów, chyba ze dorwiesz werjse 5.5.10.1 jedyna
          któa obłsugiwała ale mało kto ją ma
          • m.gregor Re: NERO Problem HELP!!! Nie widzi nagrywarki 26.01.05, 22:18
            To nawet nie chodzi o wersje tylko o to ze ta wersje Nero dolaczona do LG dziala
            TYLKO z napedami LG.
        • m.gregor Re: NERO Problem HELP!!! Nie widzi nagrywarki 26.01.05, 22:21
          Wersja ktora byla dolaczana do nagrywarki LG dziala TYLKO z nagrywarka LG. Tak
          samo wersja do nagrywarki LiteOn dziala tylko z LiteOn'em. Jak uruchomisz Nero
          to w menu Nagrywarka -> Wybor nagrywarki jest do wyboru Image recorder i Twoj
          nowy LiteOn ale ze znakiem zakazu tak?
          • Gość: goa Re: NERO Problem HELP!!! Nie widzi nagrywarki IP: *.gwardii.osi.pl 26.01.05, 22:24
            no tak tez wlasnie myslalam dzieki za odpowiedz

menu Nagrywarka -> Wybor nagrywarki jest do wyboru Image recorder i Tw
            > oj
            > nowy LiteOn ale ze znakiem zakazu tak?
            nie w ogole go tam nie widac

zaraz instaluje to nero express i spokoj :)

• Gość: niktabc@vp.pl Re: NERO Problem HELP!!! Nie widzi nagrywarki IP: *.toya.net.pl 26.01.05, 23:21
              mgregor nie dokońca masz racje, LITEON TAK masz racje działa tylko z LITEON, ale
              Lg kiedyś dawało PEŁNE WERSJE NERO, chodzące ze wszystkim, uipgrade do 5.5.10.1
              sie robiło i działało ze wszystkim:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka