Dodaj do ulubionych

Windows XP + sieć

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 18:33
Witam. Mam pytanie do osób znajacych siena produktach z Redmond. Jak uruchomić
sieć(np. neostrada) w Windows XPSP2, bez potrzeby logowania się na konto ?
Chodzi o to by się działała w momencie gdy się wylohuję z konta, gdy się
przelogowywyuje itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: endrju Re: Windows XP + sieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 08:33
      Nikt nic nie wie ?
      • Gość: KT05 Re: Windows XP + sieć IP: *.pronet.lublin.pl 11.02.05, 13:20
        Eee... U mnie sieć działa gdy nie jestem zalogowany i czeka na wciśnięcie
        CTRL+ALT+DELETE... Znaczy na drugim kompie jest internet i da się przeglądać
        udostpnione zasoby sieciowe...
        • m.gregor Re: Windows XP + sieć 11.02.05, 13:47
          Ale jemu chodzi o neostrade...Niedawno byl tu taki watek. Ktos proponowal
          dodanie konta goscia bez hasla do grupy "Administratorzy" i inne takie
          samobojcze kroki...A najprostszym wyjsciem okazalo sie wywalenie dziadowskiej
          aplikacji neostrady i stworzenie polaczenia recznie. Wszystko jest opisane w FAQ.
          • Gość: endrju Re: Windows XP + sieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 00:02
            A może kolega pamięta który to był wątek ?
            • m.gregor Re: Windows XP + sieć 12.02.05, 00:04
              Ehhh....nie zajrzales nawet do FAQ forum co?
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=15679891&a=15680440
              • Gość: endrju Re: Windows XP + sieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 00:34
                dzięki serdeczne kolego, FAQ przeglądałem :)
              • Gość: endrju Re: Windows XP + sieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 00:39
                jeśli chodzi Ci o ten opis, do którego jest link to mam tak zrobione od samego
                początku odkad uzyskałem tylko kody. niestety przy tych ustawieniach po
                wylogowaniu się z konta do ekranu logowania w moim przypadku rozłacza sięć :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka