Gość: kill & carry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 19:03 Do czego służy klawisz "macro" na klawiaturze.W nowych już nie ma. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ?? Re: Pytanie do speców. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 20:22 Widać nikt nie wie.Szpeców tu nie ma. Link Zgłoś
Gość: kill&carry Re: Pytanie do speców. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 22:59 filu667 napisał: > kliknij go to zobaczysz... :-) Dowcip masz po tatusiu? Link Zgłoś
filu667 Re: Pytanie do speców. 14.02.05, 21:48 w temacie powinno być "pytanie do speców od prehistorii" :-) Link Zgłoś
Gość: niktabc@vp.pl Re: Pytanie do speców. IP: *.toya.net.pl 14.02.05, 22:16 własnie w Xp ten kklawisz chyba nie działa, do czego służył kiedyś? nie wiem, mam gdzieś na szafie taką klawaiture ale nie wiem co to Link Zgłoś
Gość: kill&carry Re: Pytanie do speców. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 23:02 Gość portalu: niktabc@vp.pl napisał(a): > własnie w Xp ten kklawisz chyba nie działa, do czego służył kiedyś? nie wiem, > mam gdzieś na szafie taką klawaiture ale nie wiem co to Ten klawisz to był hohohohohooooo przed XP.Pamiętam że to pyatnie było zadawane kilku redakcjom czasopism komputerowych,żadne nie potrafiło udzielić odpowiedzi :-)))).No ale myślałem ze na forum to prawdziwi profesjonaliści....:-) Link Zgłoś
Gość: swissman Re: Pytanie do speców. IP: *.usz.ch / *.unizh.ch 15.02.05, 08:31 >>>No ale myślałem ze na forum to prawdziwi profesjonaliści....<<< niektorzy NAPEWNO SA NIMI... inni to zwykli uzytkownicy... od jednych i od drugich mozna sie jednak sporo nauczyc a takie zagrywki zasmiecaja tylko forum i czlowiek szukajac perel musi przedrzec sie najpierw przez tony goovna... sorry ale dzisiaj nie chce mi sie zartowac.... Link Zgłoś
Gość: kill&carry Re: Pytanie do speców. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 23:00 filu667 napisał: > kliknij go to zobaczysz... :-) Owszem ale prawdziwy znafca powinien wiedzieć. Link Zgłoś
Gość: w++ Re: Pytanie do speców. IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 15.02.05, 03:26 Gość portalu: kill & carry napisał(a): > Do czego służy klawisz "macro" na klawiaturze. Mam opis do takiej klawiatury btc. Klawisz działa normalnie jak inne, tylko jego scan code (6f hex) jest poza zakresem standardowych klawiszy. Ten klawisz dało się w niektórych programach ustawiać jako hot key (choć nie miał odpowiednika graficznego), co było przyjemne bo nie zajmowało innych standardowych klawiszy. Ale to było w dosie ;), nie wiem jak windowsy się na niego zapatrują, choć ostatnimi czasy dodano do klawiatur dużo takich wychodzących poza standard 101+M$ klawiszowy. Link Zgłoś
Gość: kill&carry Re: Pytanie do speców. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 18:33 Mam opis do takiej klawiatury btc. Klawisz działa normalnie jak inne, tylko jeg > o > scan code (6f hex) jest poza zakresem standardowych klawiszy. Ten klawisz dało > się w niektórych programach ustawiać jako hot key (choć nie miał odpowiednika > graficznego), co było przyjemne bo nie zajmowało innych standardowych klawiszy. > Ale to było w dosie ;), nie wiem jak windowsy się na niego zapatrują, choć > ostatnimi czasy dodano do klawiatur dużo takich wychodzących poza standard > 101+M$ klawiszowy. Nooo nareszcie coś mniej więcej na temat. Link Zgłoś