Gość: jaro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 08:14 może ktoś wie jak korzystać ze słuchawek nie wkładając wtyczki do gniazda głośnikowego.prośżę o pomoc Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Laryngolog Re: suchawki IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.02.05, 08:22 Bez wkładania wtyczki można wykorzystać słuchawki jako nauszniki. W czasie silnych mrozów należy założyć słuchawki na uszy. Jeżeli kabelek jest wystarczająco gruby można go okręcić na około szyi i wtedy mamy rozwiązany problem szalika. Do wyżej wymienionych celów najlepiej nadają się słuchawki o konstrukcji zamkniętej ponieważ mają one wyższy stopień izolacji od otoczenia, a co za tym idzie ich skuteczność cieplna jest większa. Laryngolog Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: suchawki IP: 217.153.134.* 25.02.05, 10:58 ale mnie facet rozbawiłeś:) gratuluje Link Zgłoś
kalinowski11 Re: suchawki 25.02.05, 08:23 A to czemu ? ... może kup za dziewięć złotych rozgałęźnik jack <-> 2 x jack . Ja mam do "jednego wyjścia" na płycie głównej , dzięki rozgałęźnikom podłączone głośniki , słuchawki , oraz kable z fonią "do telewizora" :) Pozdrawiam . Link Zgłoś