Dodaj do ulubionych

AdAware - aktualizacja

IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 08.03.05, 14:45
Witam

pytanie kieruje do tych co uzywaja programu AdAware 6 - czy ktos moglby
napisac kiedy byla ostatnia aktualizacja?
U mnie wyswietla komunikat "brak dostepnych komponentow uaktualnienia" i tak
od pazdziernika 2004 r...

Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: weldon Re: AdAware - aktualizacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 15:24
      Od 26.10.2004 na 6. Czyli tak samo.
      Na ich stronie: www.lavasoft.com/ jest SE1R30 08.03.2005,
      i wersja SE do pobrania - bez języka polskiego i z ograniczeniami.
      Chyba trzeba poszukać jakiegoś innego pomocnika.
      • Gość: NEDER Re: AdAware - aktualizacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 15:27
        nie innego pomocnika - tylko to co jej powiedzieli na Internecie i Wirusach
        9swoja droga pozakładała tych wątków ile wlezie - chyba wszędzie:)), ta wersja
        nie jest juz aktualizowana, trzeba zaopatrzyc się w nową.

pozdrawiam
        • Gość: ag Re: AdAware - aktualizacja IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 08.03.05, 15:44
          tylko 3 sztuki watkow i w miejscach tematycznie zwiazanych (tam gdzie
          najczesciej padaly pytania o Ad-Aware) - wiec nie wszedzie, jak to raczyles
          mylnie zauwazyc.
          To w celu wyjasnienia z dodatkiem ze precyzyjnosc odpowiedzi moze sie przydac
          takie innym.
          Takze twoja odpowiedz, przekierowująca, tropicielska przede wszystkim:-)
          • Gość: neder Re: AdAware - aktualizacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 15:49
            Gość portalu: ag napisał(a):

> tylko 3 sztuki watkow i w miejscach tematycznie zwiazanych (tam gdzie
            > najczesciej padaly pytania o Ad-Aware) - wiec nie wszedzie, jak to raczyles
            > mylnie zauwazyc.

raczyłam a nie raczyłam:)) a chodziło mi o to, że forum komputery niby jest
            tematycznie podzielone ale i tak ci sami ludzie wszędzie zaglądają ;D

pzdr.

• Gość: ag Re: AdAware - aktualizacja IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 08.03.05, 15:55
              >raczyłam a nie raczyłam:))

to raczylas czy raczyles?:-)

>a chodziło mi o to, że forum komputery niby
              >jest tematycznie podzielone

i tak tez często to traktują mniej swiadomi podzialów tutaj panujących
              zaglądając w jedno miejsce, więc na swoje usprawiedliwienie niech zarzuce te 3
              zainicjowane watki...

>ale i tak ci sami ludzie wszędzie zaglądają ;D

prosze przyjąc moją teorie ze z lenistwa lub przemęczenia im sie nie zechce
              zerkać wszędzie:-)
              • Gość: swissman Re: AdAware - aktualizacja IP: *.usz.ch / *.unizh.ch 08.03.05, 16:09
                "prosze przyjąc moją teorie ze z lenistwa lub przemęczenia im sie nie zechce
                zerkać wszędzie"

potwierdzam ta teorie... mnie sie z lenistwa chce zagladac w 99% tylko tutaj...

;)
    • Gość: siudmy Re: AdAware - aktualizacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 17:44
      ad-aware 6 juz nie aktualizujom bo wprowadzili nowom wrsje se pro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka