Dodaj do ulubionych

Coś nie widzę tu MacUserów...

IP: *.lodz.gazeta.pl 28.03.01, 16:42
Coś nie widzę tu MacUserów...
Macie lepsze miejsca, czy nie uźywacie sieci?
Nie macie nic do powiedzenia, czy nie wiecie jak?
Nie macie problemów, czy może wolnego czasu?
A może was nie ma...?

I czy w ogóle ktoś kiedyś widział Maca (za wyjątkiem tego, którym jeździł
Gumowa Kaczka w wiadomym filmie)?
Obserwuj wątek
    • Gość: macuser Re: Coś nie widzę tu MacUserów... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.01, 10:52
      nie musza sie pokazywac bo szkoda energii na wybijanie sie z tlumu, ktorego jestes reprezentantem szarej
      blachy ograniczonych ludzi pozbawionych wyobrazni
    • Gość: tom Re: Coś nie widzę tu MacUserów... IP: 47.9.50.* 02.04.01, 23:02
      Zapomniales o Unix-e, dzieki ktoremu mozesz uzywac tej strony.
    • Gość: ochman Re: Cos´ nie widze˛ tu MacUserów... IP: 194.203.162.* 04.04.01, 14:12
      wlasnie przesiadlem sie na maca w pracy i musze powiedziec, ze na razie
      (a minely dopiero 3 tygodnie) nie moge zlego slowa powiedziec. Jak tak
      dalej pojdzie, to moim nastepnym domowym zakupem bedzie mac.

skad mozna sciagnac polskie czcionki do macow?
      • Gość: ochman Re: Cos´ nie widze˛ tu MacUserów... IP: 194.203.162.* 11.04.01, 14:12
        odpowiadajac sobie i innym uzytkownikom Macow
        z takim samaym problemem: polskie czcionki
        mozna znalezc na
        http://www.apple.com.pl/download/PL/
    • Gość: sceptyk Re: Coś nie widzę tu MacUserów... IP: 195.15.57.* 09.04.01, 14:58
      Juz kilka dobrych lat pracuje na Macu.
      • Gość: REBAS Re: Coś nie widzę tu MacUserów... IP: unknown, 62.32.156.* 09.04.01, 16:12
        Proszę nie porównywać Mercedesa (mac) do roweru (PC)
        • Gość: Vero Re: Jestem MacUserem... IP: *.chello.fr 11.04.01, 20:17
          Byly juz pytania o polska klawiature do Mac'a, zapytam po raz trzeci, skad ja
          mozna sciagnac. Jestem zwolenniczka Maca, choc pracuje tez na PC, gdy wracam do
          Maca, brakuje mi prawego kliku na myszy, to najlepsze co wymyslono w PC.
          • Gość: ochman Re: Jestem MacUserem... IP: 194.203.162.* 12.04.01, 12:57
            uwazam ze to tez jest sprytnie rozwiazane - wystarczy albo dluzej
            przytrzymac klawisz, albo nacisnac 'control' zeby uzyskac ten sam efekt
            • Gość: Vero Re: Jestem MacUserem... IP: *.chello.fr 13.04.01, 21:40
              Gos´c´ portalu: ochman napisa?(a):

&#62 uwazam ze to tez jest sprytnie rozwiazane - wystarczy albo dluzej
              &#62 przytrzymac klawisz, albo nacisnac 'control' zeby uzyskac ten sam efekt
              Jest lepsze rozwiazanie, przy pomocy malego programu mozna miec to samo co w PC,
              ale i glownie vchodzilo o te polskie czcionki !
          • Gość: pejot Re: Jestem MacUserem... IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 24.04.01, 22:06
            Gość portalu: Vero napisał(a):

&#62 Byly juz pytania o polska klawiature do Mac'a [...] skad ja
            &#62 mozna sciagnac.
            &#62 [...] brakuje mi prawego kliku na myszy, to najlepsze co wymyslono w PC.

klawiature pl moge ci podeslac, podaj tylko adres, natomiast "prawy klik" masz pod Ctrl.
            jonca@mac.com

• Gość: Maciek S Re: Coś nie widzę tu MacUserów... IP: *.amdahl.com 25.04.01, 17:26
          Gość portalu: REBAS napisał(a):

&#62 Proszę nie porównywać Mercedesa (mac) do roweru (PC)

To on (mac) taki drogi? ;-)
    • Gość: kajtek Re: Coś nie widzę tu MacUserów... IP: *.identity-engineering.com 20.04.01, 17:16
      ja raczej moje problemy rozwiazuje sam ale jesli moge w
      czyms pomoc to wal
    • Gość: shwagier Re: Coś nie widzę tu MacUserów... IP: 195.205.223.* 24.04.01, 12:43
      Są, są, ale nie mają czasu na duperele.
      :))))
      Pozdrawiam
    • Gość: pejot Re: Coś nie widzę tu MacUserów... IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 24.04.01, 22:16
      ... tu pejot, pozdrawiam z pokladu mojej pieknej maszynki G4. smieszne, ale zalozyli mi w
      mieszkaniu nowy licznik gazu, jest szary, zaokraglony a nazwa tego modelu to... G4 :)
      • Gość: Pei Re: Pejot odezwij sie IP: 217.99.164.* 16.05.01, 01:04
        cze chce kupic g4, ale nie wiem czt warto???
        • Gość: kubakaba Re: Pejot odezwij sie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.01, 22:06
          G4 warto!
          • Gość: reginald Re: Pejot odezwij sie IP: 10.9.33.* 21.05.01, 09:15
            skąd wiesz, że warto?
    • Gość: Maciek S Re: Coś nie widzę tu MacUserów... IP: *.amdahl.com 24.04.01, 23:11
      Widze ze dobra kompania wesolkow sie tutaj zebrala. Chyba sobie rowniez kupie Maca...:)
      • Gość: reginald Re: Coś nie widzę tu MacUserów... IP: *.lodz.gazeta.pl 25.04.01, 09:46
        a ja chyba przeciwnie - sprzedam swojego i poczekam na panów z gazowni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka