gray 19.04.05, 17:31 secunia.com/advisories/14938/ Wszyscy uzytkownicy proszeni są o upgrade do wersji 1.0.3 :-) firefox.pl Link Zgłoś Obserwuj wątek
kalinowski11 Re: Odnaleziono liczne dziury W Mozilla Firefox 19.04.05, 17:34 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=430&w=22903841 Pozdrawiam :) Link Zgłoś
kell99 Re: Odnaleziono liczne dziury W Mozilla Firefox 19.04.05, 17:45 no to bylo wiadomo od jakiegos czasu, ze bledy istnieja. uff, dobrze, ze 1.0.3 ukazalo sie szybko i rozwiazalo problemy. jedno wiadomo, mechanizm obslugi wtyczek moze byc powaznym problemem w przyszlosci i potencjalny zrodlem instalujacych sie smieci Link Zgłoś
piekielny.twist Re: Odnaleziono liczne dziury W Mozilla Firefox 19.04.05, 21:48 czy ktoś kto zainstalował sobie 1.0.3 mógłby mi powiedzieć czy to jest łatka czy nowa wersja (tzn. czy muszę odinstalować starą?) Link Zgłoś
m.gregor Re: Odnaleziono liczne dziury W Mozilla Firefox 19.04.05, 21:49 Ja po prostu zawsze instaluje na juz istniejaca. Po takiej operacji mam wszystkie rozszerzenia itp juz zainstalowane. Link Zgłoś
piekielny.twist Re: Odnaleziono liczne dziury W Mozilla Firefox 19.04.05, 21:54 i nie masz w 'dodaj usuń' kilku FF? ja zrobilam tak jak ty z łatką 1.0.2 i okazało się, że mam dwa Lisy :/, bo uaktualnienie to nie uaktualnienie... dlatego się pytam bo nie chce mi się w ciągu jednego tygodnia 2x odinstalowywać/instalować FF ;) leń jestem i tyle... Link Zgłoś
Gość: stoper Re: Odnaleziono liczne dziury W Mozilla Firefox IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.04.05, 22:27 m.gregor 19.04.2005 21:49 + odpowiedz Ja po prostu zawsze instaluje na juz istniejaca. Po takiej operacji mam wszystkie rozszerzenia itp juz zainstalowane. ------------------------------------------------------------------------------- jak odistalujesz to tez masz bo to wszystko jest w profilu Link Zgłoś
Gość: Cornolio Re: Odnaleziono liczne dziury W Mozilla Firefox IP: *.provider.pl / *.provider.pl 19.04.05, 22:50 U mnie po zainstalowaniu FF 1.0.3 starsze wersje znikły z "dodaj/usuń". Nakładałem najnowszego FF na starsze wersje bez odinstalowywania czegokolwiek. Pozdrawiam. Hejas. Link Zgłoś
Gość: caroll Re: Odnaleziono liczne dziury W Mozilla Firefox IP: *.toya.net.pl 20.04.05, 01:13 W zasadzie przez cały czas toczy się dyskusja, czy to jest update, czy upgrade i co z tym fantem należy zrobić.Ale jeśli zajrzymy na strony mozillowe, to okaże się, że te rozterki są bezprzedmiotowe, gdyż od dawien dawna ZALECA SIE, by nowe wersje instalować do czystego katalogu.Ja tak czynię, teraz też tak zrobiłem z FF 1.0.3 i nie zmienił mi się nawet przecinek. Niekiedy - co jest oczywiste - mogą wystąpić problemy z kompatybilnością starszych wtyczek, czy rozszerzeń, ale to jest zrozumiałe.Wiekszość popularnych dodatków też podlega rozwojowi i tak być powinno. Link Zgłoś