Dodaj do ulubionych

Odnaleziono liczne dziury W Mozilla Firefox

19.04.05, 17:31

secunia.com/advisories/14938/

Wszyscy uzytkownicy proszeni są o upgrade do wersji 1.0.3 :-)

firefox.pl
Obserwuj wątek
    • kalinowski11 Re: Odnaleziono liczne dziury W Mozilla Firefox 19.04.05, 17:34
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=430&w=22903841

Pozdrawiam :)
      • kell99 Re: Odnaleziono liczne dziury W Mozilla Firefox 19.04.05, 17:45
        no to bylo wiadomo od jakiegos czasu, ze bledy istnieja. uff, dobrze, ze 1.0.3
        ukazalo sie szybko i rozwiazalo problemy. jedno wiadomo, mechanizm obslugi
        wtyczek moze byc powaznym problemem w przyszlosci i potencjalny zrodlem
        instalujacych sie smieci
    • piekielny.twist Re: Odnaleziono liczne dziury W Mozilla Firefox 19.04.05, 21:48
      czy ktoś kto zainstalował sobie 1.0.3 mógłby mi powiedzieć czy to jest łatka czy
      nowa wersja (tzn. czy muszę odinstalować starą?)
      • m.gregor Re: Odnaleziono liczne dziury W Mozilla Firefox 19.04.05, 21:49
        Ja po prostu zawsze instaluje na juz istniejaca. Po takiej operacji mam
        wszystkie rozszerzenia itp juz zainstalowane.
        • piekielny.twist Re: Odnaleziono liczne dziury W Mozilla Firefox 19.04.05, 21:54
          i nie masz w 'dodaj usuń' kilku FF?
          ja zrobilam tak jak ty z łatką 1.0.2 i okazało się, że mam dwa Lisy :/, bo
          uaktualnienie to nie uaktualnienie...
          dlatego się pytam bo nie chce mi się w ciągu jednego tygodnia 2x
          odinstalowywać/instalować FF ;)
          leń jestem i tyle...
          • Gość: stoper Re: Odnaleziono liczne dziury W Mozilla Firefox IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.04.05, 22:27
            m.gregor 19.04.2005 21:49 + odpowiedz

Ja po prostu zawsze instaluje na juz istniejaca. Po takiej operacji mam
            wszystkie rozszerzenia itp juz zainstalowane.
            -------------------------------------------------------------------------------

jak odistalujesz to tez masz bo to wszystko jest w profilu
          • Gość: Cornolio Re: Odnaleziono liczne dziury W Mozilla Firefox IP: *.provider.pl / *.provider.pl 19.04.05, 22:50
            U mnie po zainstalowaniu FF 1.0.3 starsze wersje znikły z "dodaj/usuń".
            Nakładałem najnowszego FF na starsze wersje bez odinstalowywania czegokolwiek.

Pozdrawiam. Hejas.
            • Gość: caroll Re: Odnaleziono liczne dziury W Mozilla Firefox IP: *.toya.net.pl 20.04.05, 01:13
              W zasadzie przez cały czas toczy się dyskusja, czy to jest update, czy upgrade i
              co z tym fantem należy zrobić.Ale jeśli zajrzymy na strony mozillowe, to okaże
              się, że te rozterki są bezprzedmiotowe, gdyż od dawien dawna ZALECA SIE, by nowe
              wersje instalować do czystego katalogu.Ja tak czynię, teraz też tak zrobiłem z
              FF 1.0.3 i nie zmienił mi się nawet przecinek. Niekiedy - co jest oczywiste -
              mogą wystąpić problemy z kompatybilnością starszych wtyczek, czy rozszerzeń, ale
              to jest zrozumiałe.Wiekszość popularnych dodatków też podlega rozwojowi i tak
              być powinno.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka