Gość: Kwiatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 00:34 czy orientuje sie ktoś skąd mozna sciagnąć (i czy w ogole jest to możliwe) mecze NBA ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ktos X Re: NBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:54 eMule. ale tu sie piractwa nie popiera :P mozna fajne nawet z lat 80 dostać jak równiez ostatni mecz gwiazd :) pozdro eMule rulezz :) Link Zgłoś
Gość: hornecek Re: NBA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.05, 08:30 Jakiego piractwa? To są ripy meczów z tv, wiec jeśli sie tym nie handluje. Poza tym chetnie bym kupił takie mecze, ale nikt tego nie wydaje. Czy niektórzy ludzie nie przesadzają już z tym piractwem? Niedługo bedzie taka sytuacja, że jak ogladam na jednym kanale mecz a na drugim leci akurat ciekawy film, który akurat nagrywam by obejrzec po meczu to już będą nazywali mnie piratem. Według takich insynuacji każdy kto ma magnetofon z nagrywaniem, magnetowid, nagrywaki cd i dvd to piraci, bo nikt do zrobienia kilku kopii zapasowych nie kupuje sprzetu. No tak zapomniałem... Zaraz odezwą sie Ci najmądrzejsi i stwierdza że w Polsce można obejrzeć mecze na canal+. Ale ile tam jest tych meczów? 2 tygodniowo? jakies 30 meczów w regular season a kazda drużyna gra pona 80. Do tego play off. Zreszta canal + nie piuszcza meczów niektórych drużyn wcale. Mówią, że wybierają najciekawsze mecze, ale ciekaw jestem czemu nie puszczają meczów z zachodniego wybrzerza, które rozgrywane sa około 3 godziny rano naszego czasu? One sa nieciekawe? Akurat te które leciały w canal+ były w połowie strasznymi meczarniami... Link Zgłoś