Gość: game IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.05.05, 20:53 Na razie mam blackIce, ale po miesiącu przestaje działać, nuszę go odinstalowywać i instalować jeszcze raz. Poradźcie mi jakiego Wy używacie i czy można go pobrać z internetu. Będę wdzięczna Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: paweł Re: Jaki firewall IP: *.chello.pl 23.05.05, 21:53 a czy nie wystarczy firewall z sp2? Link Zgłoś
Gość: konek Re: Jaki firewall IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 23.05.05, 21:54 > a czy nie wystarczy firewall z sp2? NIE !! Kerio jest konieczny. ---------------------------- Szybka, łatwa, bezpruderyjna ... my.opera.com/konek/affiliate/lang/pl/ Link Zgłoś
Gość: AX Re: Jaki firewall IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.05.05, 23:47 Sygate Personal Firewall Link Zgłoś
kosmos_b Re: Jaki firewall 24.05.05, 17:54 Gość portalu: konek napisał(a): > > a czy nie wystarczy firewall z sp2? > > NIE !! Kerio jest konieczny. Do czego? Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Jaki firewall IP: *.acn.waw.pl 25.05.05, 21:15 NIE wystarczy, choćby z tego powodu, że ICF filtruje tylko połączenia przychodzące, wychodzące puszcza wszystkie (a więc wszelakie spyware'y mają wolną drogę) Link Zgłoś
naughtykid Re: Jaki firewall 24.05.05, 17:40 Ja używam Outpost Firewall w wersji darmowej: www.agnitum.com/download/outpost1.html Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Jaki firewall 24.05.05, 17:51 Linki do bardzo dobrego firewalla , polecam ! Kerio Personal Firewall , wersja 2.1.5. www.aclantis.co.uk/article1705.html www.kerio.4.pl/ W drugim linku zaglądamy do "download" Uwaga . Łatwo i bezpiecznie nauczysz kerio wszystkiego sam . Kliknij na administrację i ustaw suwak na zapytaj mnie . Teraz gdy uruchomisz np. IE , to pokaże się ramka "czy dopuścić połączenie wychodzące" możesz dopuścić jednorazowo lub ustawić regułę stałą . I tak z każdym programem łączącym się z siecią . Gdy skończysz ustawiasz suwak na blokuj nieznane i zapominasz o Kerio :) Link Zgłoś
Gość: game Re: Jaki firewall IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.05.05, 20:37 Dziękuję kochani jesteście Zainstalowałam Kerio i jak na razie ok Link Zgłoś