Dodaj do ulubionych

Plik mp3 -jak go uciac do 30 sek. wersji?

16.07.05, 12:04
CzY jest taka mozliuwosc? W jakim programie? Dzieki z gory za podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: caroll Re: Plik mp3 -jak go uciac do 30 sek. wersji? IP: *.toya.net.pl 16.07.05, 12:16
      Mozliwości jest wiele. Jednym z lepszych programów jest Sound Forge 8.0.
      Poszperaj w googlach.
      • mbucz Re: Plik mp3 -jak go uciac do 30 sek. wersji? 16.07.05, 12:23
        Sound Forge jest bardzo dobry, ale ma jedną wadę - kosztuje 300$;) Jesli Cię nie
        stać, to w zupełności wystarczy darmowy:
        audacity.sourceforge.net/ + koder mp3 do ściągnięcia z tej samej strony.
        • deedee6 Re: Plik mp3 -jak go uciac do 30 sek. wersji? 16.07.05, 12:35
          Dzieki zaraz sprobuje
        • Gość: SYNEK Re: Plik mp3 -jak go uciac do 30 sek. wersji? IP: *.acn.waw.pl 16.07.05, 12:39
          Audacity 1.2.3 i jest po polsku.
          Lub w ostateczności w Windows
          Movie Make dołączonym do Windows XP
          • deedee6 koder do audacity 16.07.05, 12:47
            po co wlasciwie jest potrzebny - jestem laikiem ;-)
            wlasnie sciagnelam sam program, zaraz sprawdze czy sobie z nim poradze :-)
            • neder Re: koder do audacity 16.07.05, 12:50
              inaczej, jesli sie nie mylę, program nie będzie obsługiwał formatu mp3

pzdr.
              • deedee6 Re: koder do audacity 16.07.05, 12:55
                taj jest - wlasnie do tego momentu dotarlam .. zobacze co dalej .. na razie
                dzieki Wszystkim
                • mbucz Re: koder do audacity 16.07.05, 13:15
                  Ten oddzielony kodek to po prostu jakieśtam kwestie prawne. Jak oddzielnie
                  dodają, to nie muszą płacić za wykorzystanie patentu, czy coś takiego.:)
                  • deedee6 Udalo sie ! 16.07.05, 13:38
                    Super dzieki za wskazowki. Mam juz zrobione pierwsze ciecie!!! Dzieki wielkie.
                    • deedee6 Jak wyciszyc koncowke? 16.07.05, 13:56
                      sorry za natarczywosc, dootarlam juz do wielu funkcji tegoprogramu, ale w
                      dalszym ciagu nie udaje mi sie wyciszyc koncowki tego 30 sek ciecia. szukam
                      szukam i nic - moze ktos mi znowu podpowie :-) Dzieki .
                      • mbucz Re: Jak wyciszyc koncowke? 16.07.05, 14:14
                        Zaznaczasz fragment - efekty - wyciszanie
                        • deedee6 Re: Jak wyciszyc koncowke? 16.07.05, 14:27
                          Dzieki, wlasnie tez przed sekunda do tego doszlam. Dzieki MBucz za wskazanie
                          programu i wszystkie wskazowki. Jak pocwicze z muzyka, to przystapie do robienia
                          slajdu z mojego niedawnego zjazdu z okazji 20-lecia matury. A potem bede sobie i
                          przyjaciolom skladac kawalki z muzyka z naszych lat. Pozdrawiam serdecznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka