polar_khan 17.08.05, 11:41 Jak mozna obejsc GENUINE WINDOWS VALIDATION? Probowalem kilka razy nawet zmieniajac klucz i nic. Tylko moge robic Updates poprzez "Scheduled Updates"... Czy ktos ma jakis sposob? Link Zgłoś Obserwuj wątek
gray Re: Jak mozna obejsc... 17.08.05, 11:47 tja - wystarczy kupić oryginalnego windowsa. metoda prosta i nie wymaga dużej wiedzy w dziedzinie komputerów. Link Zgłoś
polar_khan Re: Jak mozna obejsc... 17.08.05, 12:30 Na serio?!? Orginal EUREKA cud!!! Orginal mam(mialem) na laptopie jak kupilem go 4lata temu HD mi siadl a razem z nim recovery system na 2partycji. Jak kupilem laptopa mowili nie trzeba CD bo masz recovery na HD i dzieki temu oszczedzasz 150$ Tak tylko HD 4lata pozniej poszlo sie jeb........... Link Zgłoś
gray Re: Jak mozna obejsc... 17.08.05, 14:00 idź do punktu serwisowego swojego laptopa, pokaż papiery od laptopa a oni wgrają ci partycję recovery i problemie. Link Zgłoś
wodolejek Re: Jak mozna obejsc... 18.08.05, 10:48 polar_khan napisał: > Orginal mam(mialem) na laptopie jak kupilem go 4lata temu To masz już starego rzęcha nie laptop !!! Wyrzuć go po prostu na śmiecie :) > Jak kupilem > laptopa mowili nie trzeba CD bo masz recovery na HD i dzieki temu oszczedzasz > 150$ To kupa kasy !!! Zwłaszcza dla takiego gościa jak Ty co lata z Calgary do Tokio i laptopa kupuje w byle sklepiku DUTY FREE :))) Link Zgłoś
diabel-tasmanski a dokładnie co chcesz osiągnąć. 17.08.05, 13:15 Kilka dni temu zainstalowlem sp2 z powoodzeniem więc chyba będe mógl pomóc. Link Zgłoś
polar_khan Re: a dokładnie co chcesz osiągnąć. 17.08.05, 21:34 GRAY, jak beziesz lecial z Calgary do Tokyo daj mi znac podam ci laptopa. Dzieki ci odrazu z tego co widze jestes dardzo chetny do pomocy. Wiec jak bedziesz mial dlugi weekend wolny zachacz do mnie ci laptopa zadnie zapakuje i ci nawet kanapki przygotuje na podroz powrotna jak bedziez chcial. Szynka czy Baleron? Link Zgłoś
gray Re: a dokładnie co chcesz osiągnąć. 18.08.05, 10:55 trzeba było o tym pomyśleć kiedy kupowałeś laptopa. nie rozumiem do kogo masz pretensję - do mnie, bo podaję ci rozwiązanie problemu? być może punkt serwisowy w twojej okolicy będzie mógł ci pomóc. generalnie chodzi o to aby przedstawić im problem oraz okazać certyfiakt autentyczności (powinien być przyklejony do obudowy laptopa), książeczkę od windowsa, którą musiałeś dostać wraz z laptopem, oraz ewentualnie rachunek. panowie powinni nagrać ci na nowy dysk partycję recovery i po problemie. Link Zgłoś