Dodaj do ulubionych

Jak mozna obejsc...

17.08.05, 11:41
Jak mozna obejsc GENUINE WINDOWS VALIDATION? Probowalem kilka razy nawet
zmieniajac klucz i nic. Tylko moge robic Updates poprzez "Scheduled
Updates"... Czy ktos ma jakis sposob?
Obserwuj wątek
    • gray Re: Jak mozna obejsc... 17.08.05, 11:47

tja - wystarczy kupić oryginalnego windowsa. metoda prosta i nie wymaga dużej
      wiedzy w dziedzinie komputerów.
      • polar_khan Re: Jak mozna obejsc... 17.08.05, 12:30
        Na serio?!? Orginal EUREKA cud!!! Orginal mam(mialem) na laptopie jak kupilem go
        4lata temu HD mi siadl a razem z nim recovery system na 2partycji. Jak kupilem
        laptopa mowili nie trzeba CD bo masz recovery na HD i dzieki temu oszczedzasz
        150$ Tak tylko HD 4lata pozniej poszlo sie jeb...........
        • gray Re: Jak mozna obejsc... 17.08.05, 14:00

idź do punktu serwisowego swojego laptopa, pokaż papiery od laptopa a oni wgrają
          ci partycję recovery i problemie.
        • wodolejek Re: Jak mozna obejsc... 18.08.05, 10:48
          polar_khan napisał:

> Orginal mam(mialem) na laptopie jak kupilem go 4lata temu

To masz już starego rzęcha nie laptop !!!

Wyrzuć go po prostu na śmiecie :)

> Jak kupilem
          > laptopa mowili nie trzeba CD bo masz recovery na HD i dzieki temu oszczedzasz
          > 150$

To kupa kasy !!!
          Zwłaszcza dla takiego gościa jak Ty co lata z Calgary do Tokio i laptopa kupuje
          w byle sklepiku DUTY FREE :)))

• diabel-tasmanski a dokładnie co chcesz osiągnąć. 17.08.05, 13:15
      Kilka dni temu zainstalowlem sp2 z powoodzeniem więc chyba będe mógl pomóc.
      • polar_khan Re: a dokładnie co chcesz osiągnąć. 17.08.05, 21:34
        GRAY, jak beziesz lecial z Calgary do Tokyo daj mi znac podam ci laptopa. Dzieki
        ci odrazu z tego co widze jestes dardzo chetny do pomocy. Wiec jak bedziesz mial
        dlugi weekend wolny zachacz do mnie ci laptopa zadnie zapakuje i ci nawet
        kanapki przygotuje na podroz powrotna jak bedziez chcial. Szynka czy Baleron?
        • gray Re: a dokładnie co chcesz osiągnąć. 18.08.05, 10:55

trzeba było o tym pomyśleć kiedy kupowałeś laptopa. nie rozumiem do kogo masz
          pretensję - do mnie, bo podaję ci rozwiązanie problemu?

być może punkt serwisowy w twojej okolicy będzie mógł ci pomóc. generalnie
          chodzi o to aby przedstawić im problem oraz okazać certyfiakt autentyczności
          (powinien być przyklejony do obudowy laptopa), książeczkę od windowsa, którą
          musiałeś dostać wraz z laptopem, oraz ewentualnie rachunek. panowie powinni
          nagrać ci na nowy dysk partycję recovery i po problemie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka