Dodaj do ulubionych

PROBLEM... / XP /

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 00:42
Witam, nie mogę odczytać zadnego pliku video z netu / muzyka /, mam windowsy
XP, w profilu sprzętu - jest "niezadokowany sprzęt"...Mam wgranego WIN Media
Player 10,0, ale to nic nie daje...To wszystko jest na laptopie /kupiłem
poleasingowy, bez żadnych sterowników.../Wszystko inne działa poza video/mam
odtwarzacz DVD SAMSUNGA/...
jak się z tym uporać ?
Please....Kocham Scorpionsów...nie mogę obejrzeć klipów video :(
Obserwuj wątek
    • Gość: kit Re: PROBLEM... / XP / IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 22:48
      A masz kodeki ??
      • Gość: max Re: PROBLEM... / XP / IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 09:55
        Witaj,
        sprawdzałem i nie mam...Jest jakaś strona w necie, z której można pobrać?
        Przeglądałem parę wczoraj, pliki są skompresowane, nie dają się rozwinąć i
        zainstalować. Może cos żle robię...Trzeba je instalować w panelu sterowania?
        Pozdr.
        • Gość: chopinnn Re: PROBLEM... / XP / IP: 80.244.140.* 21.08.05, 10:07
          np tutaj coś z kodeków jest www.divx.pl/down.php?id=9
          • Gość: Pan Proper Re: PROBLEM... / XP / IP: *.c154.petrotel.pl 21.08.05, 10:33
            www.programosy.pl i ściągnij Kazaa Lite codecs pack
    • Gość: max Re: PROBLEM... / XP / IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 00:01
      Witajcie...Dziekuje za wszystkie odpowiedzi.
      Wgrałem, zgodnie z Waszymi radami te programy...Ze strony Scorpionsów oddtwarza
      sie tylko cześciowo klip przy otwarciu...a żaden inny klip muzyczny się nie
      odtwarza...Nie wiem, co robić, system widzi też napęd CD, ale ani nagrywarki
      ani DVD...napęd to Samsung SN-308 B, firmowo montowany w Dell-ach...Na stronie
      DELL jest sterownik, ale jest to płatne :( A w systemie są tylko sterowniki z
      Windows...

Macie jakiś pomysł, co z tym dalej ?
      Pozdr
      • Gość: gość Re: PROBLEM... / XP / IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 14:05
        Pospisuj dokładne nazwy sprzętu i poszukaj w necie. Juśli nieznajdziesz to
        znaczy że taki sprzęt niwymaga specjialnego sterownika.
        2. Wejdż na strone producenta twego laptopa i odszukaj swój model i zobacz co
        pisze powinno coś byc o sterach.
        To narazie tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka