Dodaj do ulubionych

Monitor AWAX?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 17:54
Co to za cudo? Czy to dobra jakość? Zna ktoś. Podobno 17" kosztuje 960 zł( i
jest to cena promocyjna) - nie znam dokładnych parametrów. Nie chcę kupić
czegoś, co będzie kiepskiej jakości.
Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: akodo Re: Monitor AWAX? IP: *.crowley.pl 10.09.05, 18:05
      Nie awax tylko avacs i jest tyle wart ile kosztuje. Sa nawet monitory LCD 17"
      po 870 zł i dokłądnie jest kiepskiej jakości. Przyzwoity firmowy monitor na
      lata kupuje się za 1000 zł więc nie rozumiem czym uzasadniona jest oszczędność
      100 zł?
      • Gość: mamuśka Re: Monitor AWAX? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 18:24
        A możesz jakiś polecić? I nie do końca rozumiem - ten AVACS jest dobry, czy nie?
        • Gość: akodo Re: Monitor AWAX? IP: *.crowley.pl 10.09.05, 18:26
          firma o której nigdy nie słyszałaś, w dodatku tani. Czy to wygląda na dobry
          sprzęt? Może jestem nienormalny ale wydaje mi się że gdy coś za tanie to
          kiepskie a gdy mogę dołożyć 100zł i kupić monitor Philips albo LG albo Samsung
          to raczej nie oszczędzam.
          • Gość: kalina Re: Monitor AWAX? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 18:35
            :-) Właśnie :-) Racja (telwizor Daewoo też do mnie nie przemawia)! Ja też
            wychodzę z założenia, że tanie mięso psi jedzą, ale podobno Samsungi, Philipsy,
            albo LG takie za 1000zł też dają sporo do życzenia - tzn. ponoć źle się na nie
            patrzy, podobno załamują się, coś się dzieje po bokach monitora. Chcę dobry
            monitor, ale nie chcę żeby kosztował 1500-2000zł.
            • Gość: Greg Re: Monitor AWAX? IP: *.acn.waw.pl 10.09.05, 18:54
              Przejdź się do jakiegoś salonu, ew. nawet do MediaMarktu - chodzi mi o to,
              ażeby była ściana monitorów i wtedy porównasz różne marki. Od siebie dodam, że
              mam Belineę 101750 (matryca podobno Samsunga), która rok temu kosztowała ok.
              2200 zł, teraz ok. połowę tego, a monitorem jest naprawdę dobrym do użytku
              domowego: tekst, WWW, nawet gry.
            • Gość: akodo Re: Monitor AWAX? IP: *.crowley.pl 10.09.05, 19:00
              WSZYSTKIE aktualnie produkowane markowe monitory są dobre, jeśli nie kupisz
              jakiegoś zabytku który przeleżał na magazynie rok to każdy monitor (Philips,
              LG, Samsung, Acer itp) będzie wystarczający dla Ciebie. Z czystym sumieniem
              polecam Philips170S6F LG1730 czy Samsung713N
              • Gość: niktabc@vp.pl Monitor AVACS IP: *.toya.net.pl 10.09.05, 20:25
                AVACS -robili całkiem dobre CRT - małoawaryjne o nawet niezłych parametrach -
                choć o jakosci MAG-a czy IYAMY nie ma tu co wspominać

ale wśród tanich są wporządku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka