Dodaj do ulubionych

DUUZE LITERY

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 00:48
RATUNKU, KTOS MI PRZESTAWIL COS W KOMP NORMALNIE MAM DUZE LITERY, DOPIERO Z
NACISNIECIEM KLAWISZA ROBIA SIE MALE, POMOCY!!! MUSZE PRACIOWAC A NIE MOGE
SIE - CHYBA PRZEZ TO ZALOGOWAC, ZALAMKA TOTALNA:(
Obserwuj wątek
    • eressea Re: DUUZE LITERY 13.09.05, 00:50
      Gość portalu: Okruszek100 napisał(a):

> RATUNKU, KTOS MI PRZESTAWIL COS W KOMP NORMALNIE MAM DUZE LITERY, DOPIERO Z
      > NACISNIECIEM KLAWISZA ROBIA SIE MALE, POMOCY!!! MUSZE PRACIOWAC A NIE MOGE
      > SIE - CHYBA PRZEZ TO ZALOGOWAC, ZALAMKA TOTALNA:(

Może to Caps Lock? ;). Spróbuj nacisnąć :).
      • Gość: OKRUSZEK100 Re: DUUZE LITERY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 00:58
        KTORY TO JEST CAPS LOC? ZAPOMNIALAM BO PISZE NA PAMIEC, MAM NIEMIECKA
        KLAWIATURĘ.A POZA TYM CAPS LOC CHYBA ROBI DUZE LITERY, A JA CHCE MALE.....SORY,
        PROSZE O POMOC BO ZGINE, MAM NA RANO ZROBIC ROZLICZENIE..MYSLSLAM ZE SOBIE W
        NOCY POPRACUJE..RATUNKU...CALY CZAS MAM DUZE LITERY, MALE DOPIERO JAK NACISNE
        COS, MOZE TO JEST I CAPS LOC, U MNIE MA STRZALKE DO GORY TEN
        KLAWISZ...POMOCY!!!!
        • gbnetter Re: DUUZE LITERY 13.09.05, 01:00
          No właśnie, masz włączony Caps Lock (a on zmienia tryb klawiatury z małych
          liter na duże i vice versa), więc normalnie piszech LITERAMI DUŻYMI, a dopiero
          jak wciśniesz klawisz Shift (to ten ze strzałką do góry), możesz pisać małymi.
          Naprawdę na twojej klawiaturze nie ma klawisza o nazwie CapsLock (normalnie
          jest właśnie nad lewym Shiftem).
          • Gość: OKRUSZEK100 Re: DUUZE LITERY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 01:06
            NIE ZOSTAWIAJCIE MNIE JESZCZE..BARDZO PROSZE...:)
            nIE MAM ZADNYCH ALTÓW ANI SZIFTÓW W TEN SPOSÓB OZNACZONYCH.jAK NACISKAM TEN
            NIBY SZIFT to sa małe litery ALE JA CHCĘ zeby caly czas byly< zebym nie muisala
            trzymac tego cholernego klawisza tak jak teraz...jak mam to zrobic? puszczam te
            strzalke I OD RAZU SIE ROBIA DUZE LITERY.JA CHCE ZEBY BYLO ODWROTNIE!!!HELP
        • eressea Re: DUUZE LITERY 13.09.05, 01:04
          Po lewej stronie klawiatury. Jak naciśniesz to powinna zgasnąć jedna z "lampek"
          na klawiaturze.
          • Gość: okruszek100 Re: DUUZE LITERY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 01:09
            zgasła!!!!!Wiielki Ci dzięki za Twoje piosenki:)No to lecę do tego raportu,
            bardzo Wam dziękuję, ten klawisz mam ze strzałką w dół DZIĘKI!!!
            • eressea Re: DUUZE LITERY 13.09.05, 01:13
              Gość portalu: okruszek100 napisał(a):

> zgasła!!!!!Wiielki Ci dzięki za Twoje piosenki:)No to lecę do tego raportu,
              > bardzo Wam dziękuję, ten klawisz mam ze strzałką w dół DZIĘKI!!!

No to fajnie :). Właśnie znalazłam zdjęcie niemieckiej klawiatury i rzeczywiście
              Caps Lock to przycisk ze strzałką w dół.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka