Gość: kasia IP: *.acn.waw.pl 03.10.05, 20:00 czy ktoś może się z tym spotkał , pękła mi płyta w dysku CD. czego to moze byc powodem? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ja Re: pęknięta płyta POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 20:07 po prostu nie kupuj płyt za 40 groszy w hipermarkecie albo zmniejsz szybkość wypalania Link Zgłoś
Gość: palacz Re: pęknięta płyta POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 20:12 Co ma tu do rzeczy szybkść wypalania? Link Zgłoś
Gość: ja Re: pęknięta płyta POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 20:22 to, że badziewne płytki za grosze nie wytrzymują często szybkości podanej przez "producenta". Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: pęknięta płyta POMOCY IP: *.acn.waw.pl 03.10.05, 20:38 to była org. płytka z muzyką a nie do wypalania :( Link Zgłoś
Gość: eryk Re: pęknięta płyta POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 20:45 masz za mocna moc lasera, mialem kedys podobny przypadek klietowi laser wypalil az dziure w dywanie Link Zgłoś
Gość: kasia Re: pęknięta płyta POMOCY IP: *.acn.waw.pl 03.10.05, 20:56 dzieki Bogu dywana mi nie wypaliło :) Link Zgłoś
arius5 Re: pęknięta płyta POMOCY 04.10.05, 00:38 Moglas uszkodzic plytke przy wkladaniu do pudelka, czasami robia sie mikroskopijne pekniecia na wewnetrznej krawedzi. W normalnym odtwarzaczu to nie problem, ale w nowszych wypalarkach DVD, ktore maja duzo wieksza predkosc obrotowa, moze sie plytka rozsypac na kawalki. Mnie sie to raz zdarzylo wlasnie w ten sposob, a i wielu znajomym tez sie plytki rozsypaly. Link Zgłoś