Dodaj do ulubionych

Pirackie oprogramowanie na stronie uczelni

IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 11.10.05, 12:06
www.wsu.kielce.pl/serwis/ftp.asp

Z tego co zauważyłem - Norton Commander, Ghost. Reszty albo mi się nie
chciało sprawdzać albo nie znam.
Obserwuj wątek
    • swissman Re: Pirackie oprogramowanie na stronie uczelni 11.10.05, 12:45
      Gość portalu: T-800 napisał(a):

> www.wsu.kielce.pl/serwis/ftp.asp
      >
      > Z tego co zauważyłem - Norton Commander, Ghost. Reszty albo mi się nie
      > chciało sprawdzać albo nie znam.

pierdoly wypisujesz!

przewaznie sa to wersje demo lub programy przestarzale....

to tak jak z tymi doniesieniami o suck-cesach polskiej policji...

ostatnio widzialem ze nakryli jakas tam bardzo grozna bande, komentarz - byli
      uzbrojeni i obraz - jakis straszak z wysunietym magazynkiem...

wyluzuj troche...
      • Gość: T-800 Re: Pirackie oprogramowanie na stronie uczelni IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 11.10.05, 12:47
        Byłem i jestem totalnie wyluzowany. ;-) Co nie zmienia faktu, że na Norton
        Commandera, nawet w wersji 1.0 trzeba mieć licencję, i nie wolno jej udostępniać.
        • Gość: ja Re: Pirackie oprogramowanie na stronie uczelni IP: 82.139.42.* 11.10.05, 17:40
          zgłoś to na policje
          • Gość: Obcy Re: Pirackie oprogramowanie na stronie uczelni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 18:49
            A to bandyci, wszystkich nas powinni pozamykać - nie musieli byśmy wchodzić na
            to forum - rozmawiali byśmy na spacerniaku.
            Wyluzuj i olej - niska szkodliwość społeczna - wszyscy żyją.
    • arius5 Dzieki za link 12.10.05, 02:57
      wlasnie popelniles straszne przestepstwo - podales publicznie link do pirackiego
      oprogramowania
      Nie wiem, jak sie z tego wytlumaczysz
    • Gość: ORMO czuwa ! Re: Pirackie oprogramowanie na stronie uczelni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 07:28
      Gość portalu: T-800 napisał(a):

> www.wsu.kielce.pl/serwis/ftp.asp
      >
      > Z tego co zauważyłem - Norton Commander, Ghost. Reszty albo mi się nie
      > chciało sprawdzać albo nie znam.

SPAM ! SPAM ! SPAM ! SPAM ! SPAM ! SPAM !SPAM !SPAM !SPAM !SPAM !SPAM !SPAM !
      SPAM !SPAM !SPAM !SPAM !SPAM !SPAM !SPAM !SPAM !SPAM !SPAM !SPAM !SPAM !SPAM !
      • Gość: T-800 Re: Pirackie oprogramowanie na stronie uczelni IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 12.10.05, 08:17
        Odbijasz sobie za Ewelinkę czy za "blokowanie" reklam w IE?
        • Gość: 667 Re: Pirackie oprogramowanie na stronie uczelni IP: *.lodz.dialog.net.pl 12.10.05, 09:44
          Skecił sobie prawy nadgarstek i nie ma jak się rozładować ;)
    • Gość: P.Korczagin Re: Pirackie oprogramowanie na stronie uczelni IP: *.petrus.com.pl 12.10.05, 16:51
      Gratuluję towarzyszu rewolucyjnej czujności.
      • Gość: T-800 Re: Pirackie oprogramowanie na stronie uczelni IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 12.10.05, 17:04
        Dziękuję. Wysłałem również informację do tej uczelni, ale na razie, jak widać,
        bez odzewu.
        • bigstrand Re: Pirackie oprogramowanie na stronie uczelni 12.10.05, 17:46
          a skad wiesz ze sa pirackie? samo udostepnienie programu na stronie nie jest jednoznaczne z lamaniem praw autorskich, chocby z prostego powodu ze nie znamy umowy licencyjnej, chodz tych powodow jest znacznie wiecej. Nawet sciagniecie tego programu nie jest sprzeczne z prawem. Mozesz siagnac oficjalnie z sieci setki programow ktore sa wpelni funkcjonalne ale na zainstalowanie ich musisz wyrazic zgode w warunkach licecji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka