Gość: seicc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 00:19 Nie mogę sobie dać rady z podwójnymi napisami pokazcie krok po kroku jak usunąć jeden .Dziękuję pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: werty Re: podwójne napisy IP: *.radom.pilicka.pl 19.10.05, 09:32 gdzie? co? jak? dlaczego? Link Zgłoś
polokokt Re: podwójne napisy 19.10.05, 09:41 podwojne widzenie zazwyczaj samo mija po kilku godzinach, ktore najlepiej spedzic w lozku zeby sie nie uszkodzic. pozdrawiam Link Zgłoś
kollector Re: podwójne napisy 19.10.05, 09:52 ten problem był już poruszany na 4um kłopot powodował zły kodek poszukaj allpayer'a, zainstaluj, a potem a liveupdate będziesz wiedział co robić mi pomogło, pomoże pewnie i Tobie pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: filemon Re: podwójne napisy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 15:22 Wystarczy wyłączyć automatyczne ładowanie/wyświetlanie napisów... Link Zgłoś
notti Re: podwójne napisy 19.10.05, 16:10 Te drugie napisy laduja sie z ffdshow, w trayu, przy zegarku masz dwie ikonki, kiedy ogladasz film. Jedna jest odpowiedzialna za opcje audio druga za video. Kliknij ta video i poszukaj gdzie jest opcja odpowiedzialna za automatyczne ladowanie napisow. Wylacz ja. Pozdro Link Zgłoś
3promile Re: podwójne napisy 19.10.05, 17:20 Możesz również zainstalować subedit player - on cię zapyta na starcie, które napisy załadować. Link Zgłoś