Dodaj do ulubionych

ZGUBILAM KLUCZ OD ZAINSTALOWANIA DYSKU

IP: *.proxy.aol.com 28.09.02, 11:31
MAM DOSC SPORY PROBLEM BO ZGUBILAM GDZIES ORGINALNE OPAKOWANIE I BYL TAK
/ PRODUKTKEY / GDZIE ZA KAZDYM INSTALOWANIEM MUSZE JEGO PODAWAC MOJE PYTANIE
1. JAK MOGE ZNALESC NA DYSKU CD TEN WLASNIE KLUCZ?? KTO MI POWIE??
Obserwuj wątek
    • alfalfa Re: ZGUBILAM KLUCZ OD ZAINSTALOWANIA DYSKU 28.09.02, 13:26
      Masz ten program (jaki?) zainstalowany? Więcej szczegołów - np. jeśli to system
      operacyjny win to często działają jakieś standardowe kombinacje.
      pzdr.
    • syscr Re: ZGUBILAM KLUCZ OD ZAINSTALOWANIA DYSKU 28.09.02, 13:26
      > MAM DOSC SPORY PROBLEM BO ZGUBILAM GDZIES ORGINALNE OPAKOWANIE I BYL TAK
      > / PRODUKTKEY / GDZIE ZA KAZDYM INSTALOWANIEM MUSZE JEGO PODAWAC MOJE PYTANIE
      > 1. JAK MOGE ZNALESC NA DYSKU CD TEN WLASNIE KLUCZ?? KTO MI POWIE??

Wnioskuje, ze chodzi o klucz do jakiegos oprogramowania. Jesli program jest
      zainstalowany, to mozna go poszukac (zwykle w help->about...). Jesli natomiast
      nie ma go zainstalowanego, to na CD sie go nie znajdzie (kazda plyta
      instalacyjna jest identyczna, stad kod na opakowaniu). Jest kilka wyjsc z
      takiej sytuacji:

1) Jesli oprogramowanie bylo zarejestrowane, to wystarczy sie skontaktowac z
      producentem
      2) mozna poszukac innego klucza w internecie, z tym ze to rozwiazanie moze byc
      niezgodne z zasadami licencji

Pozdrawiam
      ArcHiE
      • Gość: Artur Re: ZGUBILAM KLUCZ OD ZAINSTALOWANIA DYSKU IP: *.ss.shawcable.net 30.09.02, 08:43
        Widywalem na internecie cale strony z s/n od rozynych programow dla ludzi
        ktorzy pogubili swoje kody. Jak sie ma dysk, to uzycie takiego znalezionego na
        internecie kodu to nie jest chyba wielkie przestepstwo; to tak jakby otworzyc
        wytrychem drzwi do wlasnego mieszkania.
        Pozdr.
    • Gość: Slawek Re: ZGUBILAM KLUCZ OD ZAINSTALOWANIA DYSKU IP: *.proxyplus.cz / 192.168.0.* 30.09.02, 11:39
      Czesc Misia
      Nie za bardzo rozumiem Twojego pytania zgubilas klucz(kod) od systemu
      operacyjnego ? czy od jakiegos programu ? :)
      Odpisz
      • Gość: xxx Re: ZGUBILAM KLUCZ OD ZAINSTALOWANIA DYSKU IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 14:44
        Kontaky z producentem konieczny. A jesli chcesz niezgodnie z prawem to poszukaj na www.cracks.am moze bedzie generator kodow dla twojego programu...( strona ma swinskie reklamy!!! ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka