Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 09:51 Coś mi nie wychodzi. Wysyłam na różne adresy, póżniej dostaje email zwrotny, że błąd, będę wdzięczna za odp Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Laki_luke Re: Jak wysłać e mail za granicę IP: 80.51.247.* 31.10.05, 10:43 hmm... jak wyslac za granice? uuuu bardzo trudne pytanie. Podejrzewam ze na tym forum nikt nie bedzie wiedzial jak sie wysyla za granice bo my tu tylko wiemy jak sie wysyla w kraju :) Wysyla sie dokladnie tak samo. A sprawdz czy aby napewno wpisujesz poprawne dane (adres) osoby ktorej chcesz przeslac oraz czy czasem twoja wiadomosc nie przekracza dozwolonych ustawien skrzynki tzn. czy nie probujesz przepchnac pliku np. 15 MB gdzie jest ograniczenie dla jednej wiadomosci np. 10 MB. Link Zgłoś
arius5 Re: Jak wysłać e mail za granicę 31.10.05, 13:32 Skoro masz problem, jak wyslac e-mail za granice, to daje glowe, ze piszesz blednie adres. Poradz sie kogokolwiek, kto ma kompa w domu czy w pracy, jak to sie robi. Moze napisz jakisz przykladowy adres, to Ci powiemy, w czym moze byc problem. ps: moze nie umiescilas numeru domu po nazwie ulicy ? Link Zgłoś
blekot Re: Jak wysłać e mail za granicę 31.10.05, 13:41 arius5 napisał: > ps: moze nie umiescilas numeru domu po nazwie ulicy ? ;D Link Zgłoś