Gość: Katarzyna IP: *.plusnet.pl 11.10.02, 10:19 Mam win xp, cpu p4 1.8, 512rimm, a outlook express otwiera się ok.1 minuty!!!! szystko inne tylko śmiga, a mój "expres" jakiś taki przymulony. Ktoś może coś doradzić? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Doki Re: Outlook Express _ Problem IP: 195.13.26.* 11.10.02, 11:52 1. zrezygnowac z OE. To byle jaki program, niezbyt bezpieczny i o ograniczonych mozliwosciach. 2. mozliwe, ze outlookowi schodzi czas na np: koniecznosci otwarcia jakich folderow dostepnych przez siec, albo automatycznym odbieraniu poczty przy starcie. To musi byc cos w konfiguracji samego OE. Link Zgłoś
Gość: Slawek_Poznan Re: Outlook Express _ Problem IP: *.proxyplus.cz / 192.168.0.* 11.10.02, 12:07 Ponowna instalacja Outlook Express powinna przynieść pozytywny rezultat. :) Link Zgłoś
Gość: makol Re: Outlook Express _ Problem IP: 213.25.164.* 11.10.02, 12:11 3. Albo tez tony listow w domyslnie otwieranym folderze. Pokasuj troche maili jezeli jest ich naprawde kilkadziesiat, zwlaszcza takich, ktore zawieraja opasle zalaczniki (zalaczniki mozesz przeciez gdzies sobie zapisac, a maila usunac). Pamietaj tez,ze jesli nie zaznaczysz inaczej to "kasowane" wiadomosci przenosza sie tylko do innego folderu. Link Zgłoś
transe2002 Re: Outlook Express _ Problem 11.10.02, 13:09 Gość portalu: makol napisał(a): > 3. Albo tez tony listow w domyslnie otwieranym folderze. > Pokasuj troche maili jezeli jest ich naprawde > kilkadziesiat, zwlaszcza takich, ktore zawieraja opasle > zalaczniki (zalaczniki mozesz przeciez gdzies sobie > zapisac, a maila usunac). Pamietaj tez,ze jesli nie > zaznaczysz inaczej to "kasowane" wiadomosci przenosza sie > tylko do innego folderu. True true... Sprawdz czy nie masz kilku tysiecy listow za duzo w rozmaitych skrzynkach (zwlaszcza z duzymi zalacznikami), ewentualnie je wywal i poszukaj w manu plik funkcji kompaktowania. I faktycznie moze zmien program pocztowy - polecam The Bat , nie za drogi za to b. dobry www.thebat.pl Link Zgłoś
Gość: dezet Re: Outlook Express _ Problem IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 18:53 transe2002 napisał: > Gość portalu: makol napisał(a): > ... > I faktycznie moze zmien program pocztowy - polecam The > Bat , nie za drogi za to b. dobry > www.thebat.pl Owszem, słuszna rada, Bat jest dobry, ale IMO lepszy Pegasus Mail v.4.02, a w dodatku darmowy - do ściągnięcia z netu.. Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Outlook Express _ Problem IP: *.plusnet.pl 11.10.02, 14:16 Problem w tym, że w skrzynce incoming mam ze dwie wiadomości, parę w sent i to wszystko. Coś w ustawieniach, tylko co? A może jakieś robactwo ? Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Outlook Express _ Problem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 16:04 Gość portalu: Katarzyna napisał(a): > Problem w tym, że w skrzynce incoming mam ze dwie wiadomości, parę w sent i to > wszystko. Coś w ustawieniach, tylko co? A może jakieś robactwo ? Jak miałem kiedyś antywirusa, to było to samo. Wywalenie pomogło. Pozdr A. Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Outlook Express _ Problem IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.10.02, 23:29 Gość portalu: Katarzyna napisał(a): > Ktoś może coś > doradzić? mutt Link Zgłoś