Gość: zdzichu Re: jaka kupic nagrywarke dobra i tania IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.10.02, 08:46 specjalisci od nagrywarek to www.cdrinfo.pl dowiesz sie tam co wspólczesna nagrywarka powinna mieć i porównasz modele.Z tanich polecam LiteOn LTR-40125W. (mozna ja przerobic bez problemu na x48)Ale jak nagrywasz dużo np robisz kilka razy dziennie kopie bezpieczeństwa to Plextor PX-W4012A lub Teac CD-W540E Link Zgłoś
Gość: bjbax Re: jaka kupic nagrywarke dobra i tania IP: 213.186.93.* 17.10.02, 08:51 Witam ! Polecam LiteOna 40125S, mam i żadnej płyty wywalić nie musiałem. Może gorsza od TEAKa i PLEXTORa ( nie wiem ale w czym ) jednak w przystępnej cenie i przegrywa wszystko. A zmiana prędkości z 40 na 48 to już kosmetyka, a jak się ktoś nie zna to więcej straci niż zyska. Patrz by dostać dwa lata gwarancji, bo to się przyda. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: bodi dzienki IP: *.sqad.ick.pl / 192.168.10.* 17.10.02, 09:04 Gość portalu: bjbax napisał(a): > Witam ! > Polecam LiteOna 40125S, mam i żadnej płyty wywalić nie musiałem. Może gorsza od > > TEAKa i PLEXTORa ( nie wiem ale w czym ) jednak w przystępnej cenie i przegrywa > > wszystko. > A zmiana prędkości z 40 na 48 to już kosmetyka, a jak się ktoś nie zna to > więcej straci niż zyska. > Patrz by dostać dwa lata gwarancji, bo to się przyda. > Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Kupiec Najlepiej daj pieniadze temu panu za lada IP: 168.143.113.* 17.10.02, 16:22 Ty nie pytasz jaka nagywarke masz zkupic, pytasz jak masz kupic. moi poprzednicy pisza wiec nie na temat. odpowiedz: Jak juz sie zdecydujesz na to jaka masz kupic, wez pieniazki (najlepiej gotowke) idz do sklepu z czesciami do komputerow i daj te pieniazki temu panu za lada, on prawdopodobnie da ci wybrana przez ciebie nagrywarke. Musisz byc jednak ostrozny bo w przypadku gdy ten pan za lada bedzie mial dlugie krecone pejsy i duzy garbaty nos, mozesz byc niemal pewien ze dostaniesz zamaist nagrywarki modem wart 20 zlotych(ewentualnie Floppy Drive) Link Zgłoś
Gość: ssaczek Re: Najlepiej daj pieniadze temu panu za lada IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.02, 22:46 Gość portalu: Kupiec napisał(a): > Ty nie pytasz jaka nagywarke masz zkupic, pytasz jak > masz kupic. moi poprzednicy pisza wiec nie na temat. > odpowiedz: > Jak juz sie zdecydujesz na to jaka masz kupic, wez > pieniazki (najlepiej gotowke) idz do sklepu z czesciami > do komputerow i daj te pieniazki temu panu za lada, on > prawdopodobnie da ci wybrana przez ciebie nagrywarke. > Musisz byc jednak ostrozny bo w przypadku gdy ten pan za > lada bedzie mial dlugie krecone pejsy i duzy garbaty > nos, mozesz byc niemal pewien ze dostaniesz zamaist > nagrywarki modem wart 20 zlotych(ewentualnie Floppy > Drive) Dobre! A tak na marginesie to zerknij sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=688 LiteOn x 24 rewelka za rewelacyjną cenę! Sam mam NEC x16 i myślę o tym LiteOn-ie, koleś od pół roku tłucze setki płyt miesięcznie a to co sam skopiować nie mogę to niosę do niego. Link Zgłoś
Gość: Ktus W USA chyba taniej IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 18.10.02, 20:10 na florydzie w sklepie sieci "Nie pamietam nazwy" byly po 79 dolcow liteOny 48X12X48, niby nic specjalnego, ale dawali rabat pocztowy na 50 dolcow, to znaczy ze w ciagu do 6 tygodniu dostawales zwrot 5 dyszek poczta, czyli koncowy koszt $ 29 papiera. to jest rewelka, no nie? Link Zgłoś