Gość: Tomfa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 22:13 Jakich powinienem użyć kodeków żeby prawidłowo działały mi najnowsze filmy??? Bo chciałem obejrzeć sobie Hooligan's a mi zacina Link Zgłoś Obserwuj wątek
d99999 Re: kodeki 11.01.06, 23:40 Jak zacina to może być nie problem kodeków tylko leciwego/zbytnio zawirusowanego komputera. Ja używam ffdShow z Maja 2004 roku (!!!) + ac3filter i jeszcze nie natknąłem się na film który nie działał... Link Zgłoś
Gość: VIDEO SP Re: kodeki IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 12.01.06, 09:02 Ja dość często instaluję najnowsze sterowniki do karty graficznej.Jeżeli stare były uszkodzone np. przy zawieszeniu programu lub wyłączeniu komputera to zacinanie zawsze przechodzi. Link Zgłoś
Gość: amlam Re: kodeki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 09:15 DivX + Xvid + divX AntiFreeze + ac3filter =>> to są moje kodeki wszystkie filmy chodzą bez problemu kodeki sciągane osobno (nie w jakiś packach które instalują mnóstwo niepotrzebnych rzeczy czasem) jeśli masz wersje hooligans jednoplytową HLS to ona jest kodowana w Xvid pzdr Link Zgłoś