Gość: joa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.02, 19:12 MOżecie polecić jakiś program do ostwarzania filmów dvd? Mam obecnie Power Dvd i nie jestem zadowolona. Chodzi o to ,że nie zmienia czcionek. Macie jakiś fajny? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Taurus Re: Program do dvd-jaki? IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 19:35 Gość portalu: joa napisał(a): > MOżecie polecić jakiś program do ostwarzania filmów dvd? Mam obecnie Power > Dvd i nie jestem zadowolona. Chodzi o to ,że nie zmienia czcionek. Macie > jakiś fajny? Filmy na DVD nie mają możliwości zmiany czcionki i nie pomoże tu żaden program. Taką możliwość mają programy do odtwarzania filmów DivX. Z innych programów liczy się jeszcze tylko WinDVD - ale w porównaniu z PowerDVD nie wnosi nic nowego. Link Zgłoś
Gość: ceti Re: Program do dvd-jaki? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.02, 20:46 dorzuce do listy jeszcze EasyDVD. na plus - mala objetosc i szybkosc. na minus - malutko opcji i mizerne mozliwosci konfiruracyjne. reasumujac: wkladasz plytke - zostaje odtworzona :) p.s. zaden z programowych, a znanych mi odtwarzaczy DVD nie ma mozliwosci ingerowania w czcionki wyswietlane na ekranie Link Zgłoś