Dodaj do ulubionych

POMOCY - Program vs Syn

31.01.06, 00:50
mam mały problem z programem LockMyPc. Mianowicie mój mały brzdąc ciągle
włącza pc mimo blokady tym program. Mianowicie, zanim pc zostanie zablokowany
program pojawia sie w zasobniku a on klika na niego i daje QUIT. Jak się
pozbyc tej opcji. Próbowałem reshack'iem i Restorator'em. Ale po zapisaniu
pliku program wywala błąd. Może ktoś zna inny sposób.
Ps, zmiana programu lub innego typu blokowania pc (np. logowanie) nie gra roli.

Link do LockMyPc
www.webattack.com/get/lockmypc.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Greg Re: POMOCY - Program vs Syn IP: *.acn.waw.pl 31.01.06, 00:56
      Potencjalnych rozwiązań jest kilka - stare dobre hasło w BIOSie z monitem w
      momencie startu komputera, można też w samym Windowsie (o ile to 2000/XP)
      narzucić hasło na profil (w 9x tak się nie da, bo tam wystarczy kliknąć Anuluj
      i po zawodach).
      • Gość: viki Re: POMOCY - Program vs Syn IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 31.01.06, 01:00
        Gość portalu: Greg napisał(a):

> Potencjalnych rozwiązań jest kilka - stare dobre hasło w BIOSie z monitem w
        > momencie startu komputera, można też w samym Windowsie (o ile to 2000/XP)
        > narzucić hasło na profil (w 9x tak się nie da, bo tam wystarczy kliknąć Anuluj
        > i po zawodach).
        -------
        {Ps, zmiana programu lub innego typu blokowania pc (np. logowanie) nie gra roli.}
        ---
        Chyba ktos źle czyta
        • Gość: Greg Re: POMOCY - Program vs Syn IP: 194.29.165.* 31.01.06, 14:15
          Chyba ktoś nie rozumie, co czyta - jeśli coś "nie gra roli", to znaczy że jest
          nieważne, ergo - może zaistnieć albo i nie. Natomiast jeśli twórcy wątku
          chodziło o to, że zmiana programu "nie wchodzi w grę", to fakt, mój błąd.
    • kerth Re: POMOCY - Program vs Syn 31.01.06, 01:14
      na jakim systemie pracujesz?
      jaki masz sprzet?
    • kerth Re: POMOCY - Program vs Syn 31.01.06, 01:23
      w ustawieniach programu w zakladce Stratup, zaznacz opcje "Enable stealth moda
      at start up" usunie to ikone z zasobnika systemowego
    • souls_hunter Re: POMOCY - Program vs Syn 31.01.06, 17:12
      Wydaje mi sie ze masz WIELKI problem a nie maly i to nie software'owo-sprzetowy a wychowawczy. Jesli nie potrafisz wyegzekwowac od dziecka, zeby nie dotykalo komputera bez pozwolenia. Wrzuc ten watek na forum rodzina, wychowanie czy cos tam jeszcze. Tam bardziej pasuje niz tutaj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka