Dodaj do ulubionych

film do gory nogami.......

IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 19:24
hej
mam problem,
film mi sie w kazdym programie odtwarza do gory nogami,,,,,,,,,,
Obserwuj wątek
    • kerth Re: film do gory nogami....... 05.02.06, 19:29
      1.przeinstaluj kodeki
      jezeli nie podziala

2.odinstaluj kodeki. zainstaluj, odznaczajac przy instalacji kodek"divixg400"
    • Gość: klarysa Re: film do gory nogami....... IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 20:25
      zainstalowalam nowy kodek i nic, gdzie sa te ustawienia kodekow?
      • kerth Re: film do gory nogami....... 05.02.06, 20:29
        jakie kodeki zainstalowalas?
        • Gość: kl Re: film do gory nogami....... IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 20:35
          divx
          • Gość: kl Re: film do gory nogami....... IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 20:38
            ffdshow,nimo codec pack, avisynth, elecard, dodam ze inne filmy ogaladam
            normalnie tylko ta Śmierc w wenecji Viscontiego...hmm
            • kerth Re: film do gory nogami....... 05.02.06, 20:45
              hmm... wiec tylko jeden film jest do gory nogami. widze, ze niezly smietnik masz
              z kodekami
              usun je wszystkie.

nimo bez filtra G400 "chyba że masz tę kartę matrox G400 badz następne" oraz
              Bicubic Resizer. powinno wystarczyc
    • Gość: kl Re: film do gory nogami....... IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 21:12
      jak mam sprawdzic czy ma ten filtr czy nie, reszte skasowalam, resizer jest
      • kerth Re: film do gory nogami....... 05.02.06, 21:19
        usun rowniez nimo. podczas instalacji dokonasz wyboru skladnikow. wiec
        odznaczysz nichciane filry, kodeki.
        • Gość: kl Re: film do gory nogami....... IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 21:27
          ok, poradz wiec prosze co mam zainstal, z ktorej strony itp...dzieki!!!!!
          • kerth Re: film do gory nogami....... 05.02.06, 21:53
            usun wszystkie kodeki jakie masz. zainstaluj
            download.softpedia.com/software/multimedia/video/divx/klcodec269f.exe
            wszystko powinno dzialac.
    • Gość: UG Re: film do gory nogami....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 11:08
      Mialem kiedys identyczny problem. Na wiele filmow tylko jeden mi sie odtwarzal
      do gory nogami. Chyba na zlosc u moich znajomych(ktorzy mieli te same kodeki)
      ten film chodzil normalnie :)
      Film odlozylem do szafy. Gdy po pol roku z powrotem do niego wrocilem
      (oczywiscie miedzyczasie na komputerze instalowalem i odinstalowywalem rozne
      rzeczy) ze zdumieniem stwierdzilem ze zaczal sie odtwarzac normalnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka