Dodaj do ulubionych

miłość:)

19.10.05, 21:57
qrcze..czy przyjdzie do mnie???wiem wiem sama nie..ale gdzie jej szukać?
Obserwuj wątek
    • strzelec0001 Re: miłość:) 20.10.05, 09:19
      chyba trzeba byc cierpliwym tak mi sie wydaje
    • szejtan Re: miłość:) 20.10.05, 09:25
      Nie szukać.
      Wiesz, to raczej tak jak z tym słówkiem, które czasami ma się na końcu jezyka,
      ale nie można go sobie przypomnieć - trzeba odpuścic, nie szukac na silę, a
      samo sie przypomni.
      Poza tym kiedy od progu nastawiasz się na szukanie miłości to bije od Ciebie
      desperacją.
      Rada moja taka - szukać. Ale nie miłości, tylko przyjaźni, kumpelstwa, dobrej
      zabawy z wesołymi ludźmi, a przynajmniej z takim o podobnych zainteresowaniach,
      poczuciu humoru, życiu, planach itp. itd. A miłość? Znasz to przecież - "miłość
      i sraczka przychodzą znienacka". Tylko mnie nie pytaj gdzie leży Nienack! ;)
      • cosmo79 Re: miłość:) 20.10.05, 11:35
        czasem wchodzimy w ciemność by ujrzeć najsłabsze światełka nadziejii...coś się
        przebija:)
        • esterka23 Re: miłość:) 21.10.05, 14:42
          ja oczekujac na milosc powtarzam sbie sentencje: szczescie nie lubi pospiechu, czas jest jego sprzymierzencem....no i tak od kilku lat....:( i co z tego mam??? nic i nikogo, a tylko samotnosc i dluuugie samotne wieczory. wiec chyba nie trzeba siedziec z zalozonymi rekami i czekac na cud, bo niekoniecznie nam sie on moze przydazyc!!!!!!!!!!!!!!!!
          • szejtan Re: miłość:) 21.10.05, 15:08
            Bo trzeba do ludzi wyjść. W domu to Cię z nagła, sam z siebie może co najwyżej
            inkasent z gazowni odwiedzić ;)
            • cosmo79 Re: miłość:) 21.10.05, 16:05
              heheheh dobre:)
              • szejtan Re: miłość:) 21.10.05, 17:35
                I to nawet nie trzeba sie nazywać senior Euchenio ;)
                • cosmo79 Re: miłość:) 21.10.05, 21:54
                  :):):)
      • kasia111477 Re: miłość:) 18.12.05, 23:04
        Zgadzam sie z Toba... Nie szukac... i nic na sile...
    • zapalniczka Re: miłość:) 19.12.05, 00:16
      w supermarkecie przy regalach z papierem toaletowym? ;P
      • cosmo79 Re: miłość:) 20.12.05, 19:04
        dobry plan hahahhaa..tylko ja nie lubie super-hipermarketów

Zresztą..nie szukam..:):):)miłości oczywiście,papier zawsze się przyda:)
        Pozdrawiam
    • gloria79 Re: miłość:) 25.12.05, 11:47
      Kiedy naprawdę zapragniesz miłości - będzie ona czekać na ciebie (Oscar Wilde)
      • chani-nr1 miłość jest jak motyl... 25.12.05, 14:48
        MIŁOŚĆ JEST NICZYM MOTYL - im Brdziej za nią gonisz, tym szybciej umyka... Lecz
        jeśli tylko zajmiesz sie innymi sprawami, nadejdzie cicho i niczym motyl siądzie
        Ci na ramieniu...
    • wesola_kicia Re: miłość:) 25.12.05, 18:47
      to już ty sama musisz zdecydowac
      czy szukać czy nie
    • filosofia Re: miłość:) 28.12.05, 16:58
      jestem juz trochę dośiwadczona w tych sprawach...choc młoda to już nie podlotek
      bynajmniej :))))) ale na nic niczyje rady....to co się wydarzyło w moim życiu w
      Twoim nie musi...i tu nie ma złotego środka...na miłość...nikt Ci nie powie co
      masz zrobić...choc pytasz możesz...ważne jest by wiedzieć co w życiu jest dla
      mnie najważnijsze...i umieć widziec to na co inni patrzą...usłyszeć to co inni
      tylko słyszą...w moim życiu to sie sprawdza....a warto poszukać takiego
      klucza...w swoim życiu:)))) powodzenia:)
    • ax82 Re: miłość:) 28.12.05, 21:09
      Nie szukać na siłe. Ja nie szukałam i znaleźlismy siebie, tylko szkoda że po 9 miesiącach nasze drogi rozeszły się.
      ------
      Asia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka