cosmo79 19.10.05, 21:57 qrcze..czy przyjdzie do mnie???wiem wiem sama nie..ale gdzie jej szukać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strzelec0001 Re: miłość:) 20.10.05, 09:19 chyba trzeba byc cierpliwym tak mi sie wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
szejtan Re: miłość:) 20.10.05, 09:25 Nie szukać. Wiesz, to raczej tak jak z tym słówkiem, które czasami ma się na końcu jezyka, ale nie można go sobie przypomnieć - trzeba odpuścic, nie szukac na silę, a samo sie przypomni. Poza tym kiedy od progu nastawiasz się na szukanie miłości to bije od Ciebie desperacją. Rada moja taka - szukać. Ale nie miłości, tylko przyjaźni, kumpelstwa, dobrej zabawy z wesołymi ludźmi, a przynajmniej z takim o podobnych zainteresowaniach, poczuciu humoru, życiu, planach itp. itd. A miłość? Znasz to przecież - "miłość i sraczka przychodzą znienacka". Tylko mnie nie pytaj gdzie leży Nienack! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cosmo79 Re: miłość:) 20.10.05, 11:35 czasem wchodzimy w ciemność by ujrzeć najsłabsze światełka nadziejii...coś się przebija:) Odpowiedz Link Zgłoś
esterka23 Re: miłość:) 21.10.05, 14:42 ja oczekujac na milosc powtarzam sbie sentencje: szczescie nie lubi pospiechu, czas jest jego sprzymierzencem....no i tak od kilku lat....:( i co z tego mam??? nic i nikogo, a tylko samotnosc i dluuugie samotne wieczory. wiec chyba nie trzeba siedziec z zalozonymi rekami i czekac na cud, bo niekoniecznie nam sie on moze przydazyc!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szejtan Re: miłość:) 21.10.05, 15:08 Bo trzeba do ludzi wyjść. W domu to Cię z nagła, sam z siebie może co najwyżej inkasent z gazowni odwiedzić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szejtan Re: miłość:) 21.10.05, 17:35 I to nawet nie trzeba sie nazywać senior Euchenio ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia111477 Re: miłość:) 18.12.05, 23:04 Zgadzam sie z Toba... Nie szukac... i nic na sile... Odpowiedz Link Zgłoś
zapalniczka Re: miłość:) 19.12.05, 00:16 w supermarkecie przy regalach z papierem toaletowym? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cosmo79 Re: miłość:) 20.12.05, 19:04 dobry plan hahahhaa..tylko ja nie lubie super-hipermarketów Zresztą..nie szukam..:):):)miłości oczywiście,papier zawsze się przyda:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gloria79 Re: miłość:) 25.12.05, 11:47 Kiedy naprawdę zapragniesz miłości - będzie ona czekać na ciebie (Oscar Wilde) Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 miłość jest jak motyl... 25.12.05, 14:48 MIŁOŚĆ JEST NICZYM MOTYL - im Brdziej za nią gonisz, tym szybciej umyka... Lecz jeśli tylko zajmiesz sie innymi sprawami, nadejdzie cicho i niczym motyl siądzie Ci na ramieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: miłość:) 25.12.05, 18:47 to już ty sama musisz zdecydowac czy szukać czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
filosofia Re: miłość:) 28.12.05, 16:58 jestem juz trochę dośiwadczona w tych sprawach...choc młoda to już nie podlotek bynajmniej :))))) ale na nic niczyje rady....to co się wydarzyło w moim życiu w Twoim nie musi...i tu nie ma złotego środka...na miłość...nikt Ci nie powie co masz zrobić...choc pytasz możesz...ważne jest by wiedzieć co w życiu jest dla mnie najważnijsze...i umieć widziec to na co inni patrzą...usłyszeć to co inni tylko słyszą...w moim życiu to sie sprawdza....a warto poszukać takiego klucza...w swoim życiu:)))) powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
ax82 Re: miłość:) 28.12.05, 21:09 Nie szukać na siłe. Ja nie szukałam i znaleźlismy siebie, tylko szkoda że po 9 miesiącach nasze drogi rozeszły się. ------ Asia Odpowiedz Link Zgłoś