Dodaj do ulubionych

Tani szajs, ECS K7S5a

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 00:47
jaki procek najszybszy można do tego zamontować, bez jakichś tam uaktualnień BIOS-u. Teraz mam durona tysiączke. I ile ramu można max zamontować w gniazdach ddr bo wiem że takowe są teraz mam 256 sd-ram, chodzi mi oto żeby sd-ramy wywalić a wsadzić same ddr-y.
Obserwuj wątek
    • Gość: Inicjatywa ! Tani szajs - ale używasz !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 07:15
      Na stronie PRODUCENTA tej płyty głównej ZNAJDZIESZ WSZYSTKO o niej !!!

Trochę własnej INICJATYWY !!!

A może mamy sami poszukać na tych stronach i podać ci gotowe inforamcje ??? :(

• Gość: danielz Re: Tani szajs, ECS K7S5a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 09:39
      a czego wymagasz od tej płyty, przecież powstała ona kilka dobrych lat temu i jakamyo jedna z pierwszych tanich płyt obsługiwała sd i dd ramy. tutaj masz ciekawy wątek na temat tej płyty i jej ewentualnego podkręcania. miałem okazje pracować z tą płyta wraz z Athlonem 1700Xp. jedynym problemem byly częste resety BIOS-u, płyta w wersji 1.3.. pomogło oczywiście falshowanie. poza tym płyta działała stabilnie choć do demonów szybkości z wiadomych względów nie należała. czo do stwierdzenia "tani szajs" to może i tani ale nie szajs. niewiesz człowieku co mówisz. jeszcze raz odsyłam cię jeszcze do tego link-a który Ci podałem. pozdrawiam
      • Gość: danielz link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 09:40
        forum.tweak.pl/index.php?showtopic=49399
        • Gość: lolek dzięki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 23:40
          wczoraj znalazłem stronke z opisem tej płyty po polsku dowiedziałem się wszystkiego czego chciałem, a dzięki za pomoc danielowiz, niestety nie skożystałem. A swoją drogą napisałem szajs dlatego że ta płyta co tu nie ukrywać jest wiekowa, ale gdy kupowałem kompa 5 lat temu to ponoć było coś. Przepraszam jeśli uraziłem jakiegoś posiadacza tej płyty.
          • Gość: Inicjatywa ! Re: dzięki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 07:41
            Gość portalu: lolek napisał(a):

> wczoraj znalazłem stronke z opisem tej płyty po polsku dowiedziałem się wszyst
            > kiego czego chciałem,

Trzeba było tak od razu !
            Przecież mówiłem : TROCHĘ INICJATYWY !!! Własnej a nie innych :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka