Gość: ah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 17:36 www.msi-polska.pl Mój facet ściągał z tej stronki to:MS 63411, czy to nie jest rodzaj keyloggera? Ludzie, ja dostanę nerwicy przez to jego szpiegostwo ! Link Zgłoś Obserwuj wątek
gastovski Re: Czy ktoś na tę stronę? 01.03.06, 19:05 Luz. Ta firma produkuje płyty główne a nie Programy Szpiegujące Dziewczyny. Link Zgłoś
Gość: ah Re: Czy ktoś na tę stronę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 21:49 gastowski dzięki, trochę mnie upokoiłeś, ale po kiego mu jakaś płyta główna, w jego komputerach jest już zainstalowane wszystko co możliwe ? /mam nadzieję, że oprócz keyloggera/ ;) Muszę być czujna... Pozdr. Link Zgłoś
darekkr1 Re: Czy ktoś na tę stronę? 01.03.06, 21:56 taa czujna ale bez przesady :) a ni elatwiej wejsc na strone i przeczytac co tam pisze na gorze? Link Zgłoś
Gość: ah Re: Kto tu właściwie kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 09:07 Tak, szpieguje... Muszę go szpiegować, czy on mnie nie szpieguje:) Mam w nosie, co on robi na komputerze, ale jego wścibstwo posuniete jest tak daleko, że obawiam się, że chce czytać moje gg, czaty i pocztę. Tajemnica korespondencji dla niego nic nie znaczy. pozdr. Link Zgłoś
Gość: klops Wywal kompa i spoks, a łazienkę zamuruj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 09:12 Link Zgłoś
speedone Re: Wywal kompa i spoks, a łazienkę zamuruj 02.03.06, 12:00 na gg jest taki jeden fajny programik :) Link Zgłoś
beata_ Wybacz, ale o kant dupy potłuc... 02.03.06, 12:20 ... taki układ. ps Zmień faceta... chyba że to Twój brat :-)) Link Zgłoś
Gość: Nessie Proponuję IP: *.acn.waw.pl 02.03.06, 14:23 ... jak najszybciej odinstalować faceta. A dla pewności także sformatować. Link Zgłoś