Dodaj do ulubionych

Nod32 pare pytań

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 15:42
Czy ten program jest płatny? Jeżeli tak, ile kosztuje i w jaki sposób można go nabyć? Jeżeli jest darwowy to skąd go pobrać? Dzięki za odpowiedź. Dawid.
Obserwuj wątek
    • Gość: max28 Re: Nod32 pare pytań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 15:50
      Jest pełna wersja płatna, jest wersja demo bezpłatna. Można ją odnawiać za
      pomocą rejestracji. Klucz do aktywacji znajdziesz w wydaniach Komputer świata.
      Strony -google.pl www.instalki.pl , www.dobreprogramy.pl , www.programosy.pl ,
      www.komputerswiat.pl..........pzdr
      • Gość: xxx Re: Nod32 pare pytań IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 03.03.06, 19:03
        A ja nie polecam tego programu,czy darmowy czy płatny.Podejrzanie szybko
        skanuje np.skanowanie NOD32 trwa kilka minut, a skanowanie Kaspersky,MksVir i
        inne z wyższej półki skanuja 20-30 min.W NOD32 mam uruchomione skanowanie
        wszystkich rozszerzeń.Ma dziwny interfejs,niepotrzebnie skomplikowany.
        • Gość: Darek007 Re: Nod32 pare pytań IP: *.crowley.pl 03.03.06, 23:12
          Gość portalu: xxx napisał(a):
          > skanuje np.skanowanie NOD32 trwa kilka minut, a skanowanie Kaspersky,MksVir i
          > inne z wyższej półki skanuja 20-30 min.

przez 2 lata miałem mksvir i nieuważam żeby mks był z wyższej półki teraz
          posiadam NOD32 zdecydowanie polecam dobry antywir ,a poza tym nie obciąża kompa
          tak jak mks. Sam to sprawdziłem u siebie.
          • camilla3 Re: Nod32 pare pytań 04.03.06, 09:52
            Od kiedy przesiadlam sie na NOD32, nie wiem co to jest wirus czy inne smieci.
            Program dziala bardzo skutecznie i nie obciaza kompa jak MKS czy NORTON...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka