Gość: Royal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 15:42 Czy ten program jest płatny? Jeżeli tak, ile kosztuje i w jaki sposób można go nabyć? Jeżeli jest darwowy to skąd go pobrać? Dzięki za odpowiedź. Dawid. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: max28 Re: Nod32 pare pytań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 15:50 Jest pełna wersja płatna, jest wersja demo bezpłatna. Można ją odnawiać za pomocą rejestracji. Klucz do aktywacji znajdziesz w wydaniach Komputer świata. Strony -google.pl www.instalki.pl , www.dobreprogramy.pl , www.programosy.pl , www.komputerswiat.pl..........pzdr Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Nod32 pare pytań IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 03.03.06, 19:03 A ja nie polecam tego programu,czy darmowy czy płatny.Podejrzanie szybko skanuje np.skanowanie NOD32 trwa kilka minut, a skanowanie Kaspersky,MksVir i inne z wyższej półki skanuja 20-30 min.W NOD32 mam uruchomione skanowanie wszystkich rozszerzeń.Ma dziwny interfejs,niepotrzebnie skomplikowany. Link Zgłoś
Gość: Darek007 Re: Nod32 pare pytań IP: *.crowley.pl 03.03.06, 23:12 Gość portalu: xxx napisał(a): > skanuje np.skanowanie NOD32 trwa kilka minut, a skanowanie Kaspersky,MksVir i > inne z wyższej półki skanuja 20-30 min. przez 2 lata miałem mksvir i nieuważam żeby mks był z wyższej półki teraz posiadam NOD32 zdecydowanie polecam dobry antywir ,a poza tym nie obciąża kompa tak jak mks. Sam to sprawdziłem u siebie. Link Zgłoś
camilla3 Re: Nod32 pare pytań 04.03.06, 09:52 Od kiedy przesiadlam sie na NOD32, nie wiem co to jest wirus czy inne smieci. Program dziala bardzo skutecznie i nie obciaza kompa jak MKS czy NORTON... Link Zgłoś