Gość: rex IP: *.mpi.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 21:35 Maminstalkę, zainstalowałem, ale porażka na maxa... nie polecam ! Link Zgłoś Obserwuj wątek
gastovski Re: Windows Vista Longhorn 08.03.06, 21:45 Nie masz. Najbliżej Visty co mógłbyś teraz zainstalować to Windows Vista February Community Technology Preview. Link Zgłoś
maciejpoczta Re: Windows Vista Longhorn 08.03.06, 22:10 No przecież pisze, że porażka i to "na maksa". Myślał że vista, a tu masz babo placek - jakieś 3D sex villa czy co tam się zainstalowało. W dodatku jakie rzeczowe argumenty przeciwko instalacji... Link Zgłoś
Gość: rex Re: Windows Vista Longhorn IP: *.ie.com.pl 09.03.06, 13:54 poprostu padaczka ! niewypał ! xp 100 razy lepszy Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Windows Vista Longhorn IP: *.acn.waw.pl 09.03.06, 14:24 A wiesz kolego, co to jest beta? wersja preview? Jeśli nie, to nie zabieraj głosu... Link Zgłoś
Gość: rex Re: Windows Vista Longhorn IP: *.mpi.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 15:48 greg-srek, a kto powiedział że ja mam wersję beta oszołomie ! mieszkam w L.A. i mam normalną wersję, więc spadówa ode mnie Link Zgłoś
camilla3 Re: Windows Vista Longhorn 09.03.06, 16:00 Gość portalu: rex napisał(a): > greg-srek, a kto powiedział że ja mam wersję beta oszołomie ! mieszkam w L.A. Jak mieszkasz w LA, to jakim cudem piszesz z hostu: internetsl.tpnet.pl ??? Nie dosc ze klamiesz, to jeszcze jestes wyjatkowo niekulturalny... bleeee.. Link Zgłoś
Gość: rex Re: Windows Vista Longhorn IP: *.mpi.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 16:02 na tym polega właśnie pic, żrby tacy jak Ty myśleli, że nadaje z Polski (mam przekierowane łącze oszołomko !). Windows vista to porażka niestey przykra lecz prawdziwa. Link Zgłoś
maciejpoczta Re: Windows Vista Longhorn 09.03.06, 16:06 O rzesz ty w mordę! Mamy przekierowanego! Link Zgłoś
camilla3 Re: Windows Vista Longhorn 09.03.06, 16:10 Gość portalu: rex napisał(a): > na tym polega właśnie pic, żrby tacy jak Ty myśleli, że nadaje z Polski (mam > przekierowane łącze oszołomko !). Windows vista to porażka niestey przykra lecz Przekierowac to mozesz sobie telefon na 0700, glupku. Widziales LA jak ja Hanolulu.. Link Zgłoś
maciejpoczta Znalazł się Gates z L.A. 09.03.06, 16:05 Gość portalu: rex napisał(a): > greg-srek, a kto powiedział że ja mam wersję beta oszołomie ! mieszkam w L.A. i > > mam normalną wersję, więc spadówa ode mnie No, zawsze wiedziałem - co hameryka to hameryka! A ty greg jakis niezorientowany. Beta to w Polsce i na Ukrainie. W normalnych krajach są "normalne" wersje. Link Zgłoś
Gość: rex Re: Znalazł się Gates z L.A. IP: *.mpi.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 16:14 właśnie ! najpierw się zorientuj Greg, a potem gadaj zdrów, może ktoś cie wysłucha ! I nie jestem Bill Gates tylko Chuck Norris... Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Znalazł się Gates z L.A. IP: *.acn.waw.pl 09.03.06, 16:31 MSDN jest programem światowym... Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Windows Vista Longhorn IP: *.acn.waw.pl 09.03.06, 16:30 Kolejny przejaw braku kultury... Szkoda słów... Inna sprawa - Vista ma ciągle odwlekaną premierę ŚWIATOWĄ, więc możesz mieć tylko jakąś betę, a że może nie przedstawia się jako beta? Wiesz, wszystko da się zrobić... Link Zgłoś
kell99 Re: Windows Vista Longhorn 09.03.06, 16:54 jaka vista?;) teraz modne jest open gl na desktopie .. nazywa sie to xgl;) Link Zgłoś
Gość: microsoft corp. Re: Windows Vista Longhorn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 19:10 oficjalnej Visty jeszcze nie ma czy to L.A czy Honolulu czy nawet Zapizdówek, i szybko nie będzie, to czemu do jasnej ciasnej wydajecie wyroki na system którego jeszcze niema, będzie to sobie poużywacie. A pamiętacie jak miał wyjść win xp i wszyscy krzyczeli że to tragedia, że niby wymagania ma wzięte z księżyca. Link Zgłoś
kell99 Re: Windows Vista Longhorn 09.03.06, 21:11 Tak dlugo jak system da sie 'odtandetnic' (t.j. wylaczyc durne style i bajery graficzne) to nikt nie bedzie narzekal, bo roznic miedy xp a vista bedzie tak niewiele, ze praktycznie to ten sam (no moze lekko odswiezony) system. Jedyne co dziwi, to rozne typowo monopolistyczne ruchy malomiekkiego, jak np clear type w ie7 wlaczony obowiazkowo. Brrr, clear type produkuje grubasne literki i ciezko to w jakikolwiek sposob poprawic.. Ale kto o zdrowych zmyslach bedzie uzywac ie7 skoro do tego czasu bedzie juz firefoks2;) Link Zgłoś
Gość: PPP Re: Windows Vista Longhorn kell IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.03.06, 03:40 Nie wiem dlaczego starasz sie za wszelka cene wykazac ze poziomem wiedzy o windows i jak to nazywasz "bajerach" nie odbiegasz od niskiego lotu zawodowcow polskiego forum.Domyslam sie ze nie masz pojecia do czego sluzy wiekszosc jak to nazywasz "tandety".Gdybys zadal sobie odrobine trudu i wyszedl poza standartowe i polskie myslenie sprobowal nie tyle nauczyc sie ale choc poczytac co wtajemniczeni maja do powiedzenia na temat chocby z taka pasja krytykowanego Clear Type ktory nie ma nic wspolnego z gruboscia liter jak to probujesz dowodzic.Nie wydaje mi sie bys widzial IE7,moze na ktorejs z polskich stron jako ciekawostke.IE7 beta jest dla WinXP register users choc mozesz pobawic sie nim i w Win Vesta.Prawda jest ze 99% krytykantow uzywa wlasnie Windows tyle tylko ze pojecie o tym systemie maja niewielkie co dowodza pytania formulowane na tym forum.Twoje stwierdzenie ze miedzy Vista a XP nie ma roznic stawia Cie w rzedzie absolutnych ignorantow. Link Zgłoś
gray Re: Windows Vista Longhorn kell 10.03.06, 07:34 Gość portalu: PPP napisał(a): > Clear Type ktory nie ma nic wspolnego z gruboscia liter jak to probujesz > dowodzic. a otwierałeś oczy? > IE7 beta jest dla WinXP register users bzdura. Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Windows Vista Longhorn kell 10.03.06, 08:13 Gość portalu: PPP napisał(a): >Prawda jest ze 99% krytykantow uzywa wlasnie Windows tyle > tylko ze pojecie o tym systemie maja niewielkie co dowodza pytania formulowane > na tym forum.Twoje stwierdzenie ze miedzy Vista a XP nie ma roznic stawia Cie >w rzedzie absolutnych ignorantow. Kell jest wlasnie w tym 1%, ktory ma sporadyczna stycznosc z windows. Dlatego jego uwagi dotyczace "intuicyjnego" i wrecz wyprzedzajacego potrzeby usera systemu sa jak najbardziej miarodajne. Przesiada sie z czegos lepszego i porownuje. Co do braku roznic pomiedzy vista a XP , to nie interesowalem sie tym specjalnie (poza chorrendalnymi wymaganiami sprzetowymi), ale jesli masz chec wejdz na chip.pl i wykup sobie dostep do numeru w ktorym redakcja opisala jak osiagneli prawie 90% zgodnosc XP z Vista, korzystajac z juz istniejacych narzedzi. Link Zgłoś
Gość: gosc;) Re: Windows Vista Longhorn IP: *.umcs.akademiki.lublin.pl 12.03.06, 10:21 Zapowiadana premiera Visty jest na 2 polowe tego roku. Obecnie sa same bety. A porazka to moze i byc na kompoterach z procesorem 32 bitowym Link Zgłoś
kell99 Re: Windows Vista Longhorn 12.03.06, 16:58 Moglbys wyjasnic dlaczego? Sugerujesz, ze do 3d potrzebujesz 64bity? Link Zgłoś