damian.czapiewski 17.04.06, 15:48 Gdzie, w jakim pliku zapisane są hasła, które są zapamiętane przez przeglądarke. Przykładowo logujemy się i wyskakuje nam okno czy zapamiętać hasło, my klikamy "tak" i gdzie to hasło jest zapisane? Link Zgłoś Obserwuj wątek
blekot Re: Zapamiętane hasła 17.04.06, 17:39 przeglądarek jest kilka(naście?) więc i plików będzie kilka racz byś podał przeglądarkę to by było prościej Link Zgłoś
damian.czapiewski Re: Zapamiętane hasła 17.04.06, 19:57 Spodziewałem się, że ktoś się o to zapyta ale się śpieszyłem i nie napisałem. Tak więc chodzi mi obojętnie o jaką. Link Zgłoś
Gość: Veni Re: Zapamiętane hasła IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 17.04.06, 22:28 Chodzi pewnie o formularze...w niektorych przegladarkach ( preferujesz rozwiniecie ogolnikowe tematu, na podstawie ostatniego postu tak stwierdzilem wiec i odpowiedz bedzie ogolnikowa ) mozesz zobaczyc to we wlasciwosciach, karta formularze etc. Pliki w ktorych bedzie to zapisywane z cala pewnoscia beda przechowywane w tempie lub temporary internet files - trzeba tylko odnalezdz slowo kluczowe ciasteczka i otworzyc plik txt - bedzie tam zapisane. Pozdro Link Zgłoś