spongia Re: ahhh :) 25.08.05, 06:34 wlasnie, ahhh mam wakacje i z lenistwa i trzech i pol kieliszkow czerwonego wina w szkle z ikei za ktore moj M dostal gniewna mine przy kasie, nacisnelo mi sie jakos ahhh jakie mialam pracowite wakacje fizykowe ale juz dzis ostatni egzamin za mna w poniedzialek lecimy do polski - ja i siostra trzymajcie kciuki! a potem do dentysty buuuuuu!!!!!!!! zaraz bede jesc pieczony brie z grzybami UUUH lubicie? bye bye lenin..... karolek cieple lato w chicago ! Odpowiedz Link
emm1 Re: ahhh :) 25.08.05, 08:41 spongia, Ty przylatujesz do PL, a ja w sobote wyjezdzam do Hiszpanii, a potem we wrzesniu Boston.Juz sie doczekac nie moge!!! Odpowiedz Link
triskell Re: ahhh :) 25.08.05, 10:27 Spongia, aż nie wiem, czego Ci najpierw zazrościć - wakacji, czerwonego wina czy tego brie. Ale pewnie nawet gdybym te dwa ostatnie miała tu przed sobą, to nie złamałabym diety, więc będę zazdrościć wakacji . Baw się cudownie w Polsce i oby u dentysty było szybko i bezboleśnie. Odpowiedz Link
annah11 Re: ahhh :) 26.08.05, 12:01 Tego samego Ci zycze; udanych wakacji i bezstresowo u dentysty. Dawno juz nie bylam w Polsce ale narazie sie tam nie wybieram. Odpowiedz Link
spongia Re: ahhh :) 26.08.05, 22:37 Dziekuje dziewczyny!! Dzis u nas duszno i pochmurnie - tak dziwnie. Jedziemy za chwile (o ile odbierajacy nas w koncu przyjedzie) do mamy M na obiad pozegnalny (na rok) dla mojej siostry i siostrzenicy jej kolezanki i zapowiada sie pyszniutkie bliskowschodnie (kebab, ryz koperkowy, hummussss) jedzonko z pysznej restauracji (o ile dowioza ). Spac mi sie chce - a Bye Bye Lenin to fajny niemiecki film - ogladnijcie jak macie dostep - mnie sie bardzo podobal! Karolina Odpowiedz Link