Gość: Mariusz IP: *.elpos.net 06.05.06, 13:01 Jak rozpocząć, mam z tym problem Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: a.s.s. Re: Format c IP: *.dip.t-dialin.net 06.05.06, 13:02 Wloz CD z XP i idz za instrukcja. Link Zgłoś
pistolett Re: Format c 06.05.06, 22:15 Gość portalu: a.s.s. napisał(a): > Wloz CD z XP i idz za instrukcja. ******************************************************************************** ******************************************************************************** i co mu to da?? żal.pl Link Zgłoś
camilla3 Re: Format c 06.05.06, 16:45 Z takim zasobem wiedzy radzilabym oddac kompa na serwis i niech tam sformatuja; operacja jest dosc prosta, ale jednak trzeba cos wiedziec. A ty nawet nie wiesz jak zaczac. Podpowiem: zabootuj kompa z plytki instalacyjnej windows, zacznij instalacje az dojdziesz do zarzadzania patrycjami i formatem. Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Format c IP: *.elpos.net 06.05.06, 19:45 robilem to kilka razy, problem mam tylko z początkiem Link Zgłoś
thunderx Re: Format c 06.05.06, 21:09 mysle ze ten problem nadaje sie raczej na forum seksuologia, tam powinni pomoc. Swoja droga nie dziwie ci sie, poczatki sa czasami trudne, zwaszcza dla poczatkujacych (mowiles ze robiles to dopiero kilka razy), potem idzie juz z gorki... Link Zgłoś
Gość: mar Re: Format c IP: *.elpos.net / *.elpos.net 06.05.06, 21:20 kompleksiki sie odezwały:)? Link Zgłoś
r0ger Re: Format c 06.05.06, 22:04 m.gregor napisał: > A co na to Twoja zona? W tym przypadku to już chyba była żona? Link Zgłoś
pistolett Re: Format c 06.05.06, 22:14 Gość portalu: Mariusz napisał(a): > Jak rozpocząć, mam z tym problem ******************************************************************************** ******************************************************************************** WEJDZ DO BIOSU,wyłącz zaraz dysk i stacje dyskietek. Ustaw tak by jako pierwszy włączał się cd-rom (oczywiście po wcześniejszym włozeniu płyty z systemem)...potem dopiero idz za podanymi informacjami z plyty instalacyjnej. Jeśli robiłeś to wcześniej i nic nie wychodzi to nie wiem ocb?. Ja wlaśnie w ten sposób po formacie instaluje system. Powodzenia. Link Zgłoś
m.gregor Re: Format c 06.05.06, 22:31 Taaak...jaaaasne...Wylacz twardy dysk. A jak przyjdzie do partycjonowania to instalator stwierdzi ze nie ma zainstalowanych dyskow twardych i zebys se F3 wcisnal zeby zakonczyc instalacje... Link Zgłoś
pistolett Re: Format c 06.05.06, 22:37 m.gregor napisał: > Taaak...jaaaasne...Wylacz twardy dysk. A jak przyjdzie do partycjonowania to > instalator stwierdzi ze nie ma zainstalowanych dyskow twardych i zebys se F3 > wcisnal zeby zakonczyc instalacje... ******************************************************************************** ******************************************************************************** Kolego widocznie nie potrafisz instalowac XP. Po instalacji systemu dysk i tak sam się włączy,tam zmieniłem kolejność włączania się sprzętu I nie fikaj jak się nie znasz Link Zgłoś
Gość: Mariusz temat zamknięty IP: *.elpos.net / *.elpos.net 06.05.06, 22:44 Temat zamknięty Link Zgłoś