Dodaj do ulubionych

Microsoft Power Point-Pytanko mam!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 17:14
czy ktos wie jak w power poincie moge normalnie zaprojekotwac schemat
organizacyjny bo potrezbuje dodac asystenta do kierownika z prawej strony a
on mi caly czas wychodzi z lewej i nie umiem go przeniesc na prawa strone.
pomozcie bo stoje w miejscu...
Obserwuj wątek
    • Gość: Veni Re: Microsoft Power Point-Pytanko mam!!!!!!!!!!!! IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 06.05.06, 20:11
      CHyba da sie po prostu podnies i opusc...jesli z tym sa problemu to widocznie
      rozmiary masz zle ustawione, powieksz jak tylko mozna slajd czy dokument a jak
      nic nie da to zmiejsz ten obrazek...nie wiem czy dobrze zrozumialem problem ale
      jakby co to pisz. Pozdro
      • Gość: Easy Re: Microsoft Power Point-Pytanko mam!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 21:10
        chodzi o to ze chce w schemacie organizacyjnym dolozyc rozgalezienie od
        kierownika czyli tego prostokacika na samej gorze i jak zaznacze kierwonika i w
        opcjach dam rozgalezienie jako asystent to ono wychodzi i niby ok tylko ze
        pojawia sie po lewej stronie tego schematu a ja chce zeby bylo po prawej..
        dzieki za zainteresowanie.
        • wedrowiec2 Re: Microsoft Power Point-Pytanko mam!!!!!!!!!!!! 06.05.06, 21:35
          W Układzie schemtu organizacyjnego zaznacz "prawe wysunięcie"
          • Gość: Easy Re: Microsoft Power Point-Pytanko mam!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 22:35
            jak tak zrobie to wysiwtla mi sie info; aby zmienic uklad wybranego ksztaltu
            najpierw wybierz powyzej ksztalt wzorcowy a nastepnie zastosuj uklad i wlasnie
            nie wiem gdzie jest ten caly ksztalt wzorcowy i jak go wybrac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka