Gość: Rezus IP: *.core.lanet.net.pl / *.lanet.net.pl 01.06.06, 18:15 Dzisiaj udalo mi sie dodzwonic tylko do Legnicy natomiast do innych miast nie (np. do Wroclawia). Kilka dni temu zlikwidowali TPC w Jeleniej Gorze. Ktos cos wie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Rezus Re: TPC pada? IP: *.core.lanet.net.pl / *.lanet.net.pl 02.06.06, 17:09 Dzisiaj juz nawet do Legnicy nie mozna sie dodzwonic. Czy ktos ma podobny problem? Link Zgłoś
Gość: Rezus Re: TPC pada? IP: *.core.lanet.net.pl / *.lanet.net.pl 02.06.06, 17:51 Nie traktuj mnie prosze jak niedorozwinietego :) Obdzwonilem wszystkie numery jakie sa podane na stronie TPC. - zero odzewu, nikt nie odebral. O co tu chodzi? Link Zgłoś
Gość: rezus Re: TPC pada? IP: *.core.lanet.net.pl / *.lanet.net.pl 03.06.06, 13:27 no to juz wiem ze padla jelenia gora, boleslawiec, wroclaw i ponoc za kilka miesiec tpc nie bedzie. co mam zrobic jesli oddalem miesiac temu komputer na naprawe gwarancyjna? :) jak by ktos chcial to to ponoc jest numer do kierownika tpc 601922611 (ale nie odpowiada) Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: TPC pada? 14.06.06, 23:34 > co mam zrobic jesli oddalem miesiac temu komputer na naprawe gwarancyjna? :) przeczytać gwarancje a następnie wystąpić do sądu inie pisać gupot. miesiac na naprawe gwarancyjną. akurat Link Zgłoś
Gość: rezus Re: TPC pada? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.06, 14:34 nadal nikt nic nie wie? Link Zgłoś